promote
پاسخ های ارسالی توسط دکتر سیده عالمه یوسف نژاد
المیرا
23 مهر 1399 پرسیده شده
1.1k
سلام من خون ریزی پریودم بند نیومد دکتر بهم مدروکسی پروژسترون 5 داده الان 57 روزه دارم مصرف می کنم و در انتظار جواب آزمایش خونم هستم. آیا بازم باید همینطوری مصرف کنم؟ لکه بینی هم زیاد دارم
جواب :

سلام عزیزم چند سالتونه؟ با چ تشخیصی پروژسترون شروع شده اون هم بصورت مداوم !؟!! منتظر چه ازمایشی هستید؟ باید شرح حال کاملتری ارایه بشه تا بتونم کمکتون کنم

کاربر 13296
23 مهر 1399 پرسیده شده
1.1k
سلام خانمی ۴۴ ساله هستم سمت راست تخمدانم یه کیست هایپو اکو بدون جزء سالید و یا سپتا ۳و نیم سانتی دارم . حتما باید جراحی بشه یا با دارو و طب سنتی میشه درمانش کرد ؟
جواب :

سلام عزیزم با توجه ب توضیحاتتون کیست ساده مطرح هست و نیاز به درمان جراحی نداره در سن شما هم مصرف داروهای جلوگیریاز بارداری مجاز نیست توصیه به بررسی سونو کنترل جهت ارزیابی سایز کیست میشه

کاربر 13381
23 مهر 1399 پرسیده شده
1.3k
سلام خسته نباشید من در روز 6 پریودم رابطه محافظت شده داشتمدولی برای اطمینان قرص اورژانسی خوردم بعد از 4 روزیعنی روز 10 پریود باز رابطه داشتم بار اول با کاندوم بار دوم بدون کاندوم ولی قبلش ادرار کرده بود هنگام ارضا شدنم منی را بیرون تخلیه کرد با توجه ب اینکه میگن پیشاب اسپرم دارد احتمال بارداری وجود دارد؟میشه دوباره اورژانسی مصرف کنم تا قبل از 24 ساعت
جواب :

سلام عزیزم با توجه ب عوارض بسیار زیاد اورژانسی و احتمال کم بارداری با پیشاب و احتلال سیکل شدیدی ک بواسطه مصرف مکرر اورژانسی رخ میده بهتره مصرف نکنید

کاربر 14705
30 مهر 1399 پرسیده شده
1.4k

با سلام و خسته نباشید از تلاش شما من خانوم ۲۶ ساله هستم برای اولین بار قرص اورژانسی رو روز بیستم برج مصرف کردم  و دوباره  بیست و پنجم مصرف کردم کی باید پریود بشم ؟؟؟

جواب :

سلام عزیزم مصرف مکرر اورژانسی توصیه نمیشه 

حدود یک هفته بعد مصرف قرص دوم خونریزی رخ میده 

هانیه جاویدی
30 مهر 1399 پرسیده شده
1.4k

سلام وقتتون بخیر من در یک ماه چند بار رابطه محافظت نشده داشتیم اما قبل از ۴۸ ساعت قرص اورژانسی مصرف کردم اما با این حال یک هفته از زمان پریودیم میگذره امکان داره باردار شده باشم ؟

جواب :

سلام عزیزم بله چون اثرگذاری اورژانسی صد در صد نیست و مصرف مکرر بدلیل عوارض زیادی که روی سیکل پریود میذاره توصیه نمیشه

کاربر 14487
06 آبان 1399 پرسیده شده
1.4k

سلام.

 دختری 29ساله هستم که برای1هفته عقب انداختن پریودم، چهار روز قبل از شروع دوره زیرنظر پزشک قرص دمیترون و ال دی هرشب استفاده میکنم. و در همین زمان با نامزدم نزدیکی مشکوک داشتم، باتوجه به باکره بودنم و مصرف قرص ال دی چند روز قبل از پریودی آیا احتمال بارداری هست و آیا نیازه که قرص اورژانسی مصرف کنم؟

جواب :

سلام عزیزم ۷ شب بعد مصرف ال دی اثر جلوگیری اش اعمال میشه در هر صورت اگر مایع منی روی بکارت ریخته نشده نیاز ب مصرف اورژانسی نیست

فاطمه
06 آبان 1399 پرسیده شده
1k

سلام من دختر نوزده ساله ای هستم که بیش از یکساله یک توده در سینم حس میکنم سفت هست زیر دست حرکت میکنه ولی تغییر سایز نداشته و چند وقتی هست که احساس میکنم یک توده دیگه هم اضافه شده درد هم ندارم گاهی هم روی سینم جوش میزنه . آیا حتما سرطان هست؟

جواب :

سلام عزیزم باید پزشک معاینه کنه و سونوگرافی جهت بررسی انجام بشه 

لزوما هر توده ای بدخیمی نیست

نگین
06 آبان 1399 پرسیده شده
1.1k

سلام من ۲۰ سالمه مشکوک به بارداری خارج از رحم هستم ولی درد و خونریزی ندارم بتام چهارشنبه ۶هزار بوده و جمعه هفت هزار بار اخری که سنو شدم گفتن شاید کیسته و جنین نیست و چیزی شبیه کیسه توی رحمم دیدن ۵هفتمه امکان داره توی هفته هفتم اینا ساک کامل ببینن؟

جواب :

سلام عزیزم در بتای ۶ هزار اگر حاملگی داخل رحمی باشه حتی با سونو ازروی شکم ساک حاملگی قابل رویت هست . شما سونو واژینال در یک مرکز معتبر جهت بررسی حاملگی خارج رحم انجام دهید

کاربر 14990
06 آبان 1399 پرسیده شده
1.5k

باسلام ،آيا روش قطعي و بدون عوارضي مثل چاقي براي جلوگيري از بارداري هست كه نيازي به قرص و يا ايودي نباشه و آميزش به صورت طبيعي و بدون جلوگيري از ريختن مايع مني صورت بگيره!؟سن ٣٩سال و داراي دو سابقه سزارين هستم.چون من هرماه مجبور به استفاده از قرص اورژانسي ميشوم ،  به دنبالش خونريزي و پريودي دوبار درماه برام اتفاق ميافته!

جواب :

سلام قرص اورژانسی حداکثر دو الی سه بار در سال مجازه و عوارض زیادی داره 

کاندوم روش مناسبیه یا میتونید آمپول سه ماهه استفاده کنید 

کاربر 15005
06 آبان 1399 پرسیده شده
1.5k

در روزای اخر پریود که خونریزی تمام شده بود بعداز مالش کلیتوریس چند قطره خون اومد ایا امکان دارد پرده بکارت آسیب دیده باشد 

جواب :

سلام اگر صرفا تحریک کلیتوریس بوده امکان آسیب بکارت نیست