61K
دکتر مجتبی عاملی

مجتبی عاملی

19 سال تجربه
فلوشیپ جراحی درون‌بین کلیه، مجاری ادراری و تناسلی (اندویورولوژی)
فلوشیپ جراحی درون‌بین کلیه، مجاری ادراری و تناسلی (اندویورولوژی)
3.8
از ۵
رضایت (173 نظر)
نوبت اینترنتی و مراجعه حضوری
  • امکان دریافت زودترین نوبت
  • طبق نظر بیماران قبلی، میانگین زمان انتظار ویزیت: 70 دقیقه

آدرس و تلفن تماس

مطب مجتبی عاملی
تهران - تهران، نلسون ماندلا (جردن)، صانعی
بیمارستان عرفان نیایش
تهران - اتوبان همت غربی-خیابان کبیری طامه-خیابان بهار-بیمارستان عرفان نیایش

درباره من

من متولد سال ۱۳۶۰ در شهر مشهد میباشم و تحصیلات ابتدایی تا متوسطه را در مشهد گذرانده ام سپس با رتبه ۳۹ در کنکور سراسری دانشگاهها موفق به ورود به رشته پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران شدم و همزمان به عضویت در بنیاد ملی نخبگان درآمدم. در سال ۱۳۸۶ با کسب معدل الف از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شدم و برای گذراندن دوره طرح به روستاهای خراسان جنوبی سفر کردم. در سال ۱۳۸۸ و پس از اتمام طرح نیروی انسانی موفق شدم در رشته اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قبول شوم و تحصیلات تخصصی را آغاز کنم. در تمام دوره تخصصی هم امتحانات ارتقا را با کسب نمره برتر سپری کردم و در نهایت در سال ۱۳۹۲ در امتحان بورد تخصصی ناسیونال که به صورت کشوری در تهران برگزار شد با رتبه ۴ کشور فارغ التحصیل شدم. از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵ برای گذراندان طرح دوره تخصص عازم شهرستان گناباد شدم که همزمان در دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه مشغول تدریس به دانشجویان علوم پزشکی بودم. در این مدت مقالات بین المللی متعدد منتشر نمودم و پایان نامه های دانشجویان پزشکی را به عنوان استاد راهنما هدایت کردم. در سال ۱۳۹۵ پس از پایان طرح دوره تخصص بلافاصله در رشته فوق تخصصی اندویورولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران قبول شدم و راهی تهران شدم. در فروردین ۱۳۹۷ هم دوره فوق تخصص را در بیمارستان شهید هاشمی نژاد تهران با موفقیت به پایان رساندم و تا کنون مشغول امر طبابت در شهر تهران میباشم.طی این مدت با انجام بیش از  دو هزار و پانصد جراحی ریرس که جراحی فوق تخصصی لیزری سنگ کلیه میباشد در بیمارستان عرفان نیایش رکورددار این جراحی در ایران و کشورهای منطقه هستم .همچنین برای اولین بار در ایران جراحی لیزری پروستات یعنی هولپ را راه اندازی نموده و تاکنون بیش از ۲۰۰ مورد از این جراحی با موفقیت انجام شده است.ما تنها مرکز جراحی لیزری پروستات هستیم.

نظرات درمورد مجتبی عاملی

3.8
از ۵
رضایت (173 نظر)
برخورد مناسب پزشک
4.0
توضیح پزشک در هنگام ویزیت
3.7
مهارت و تخصص پزشک
3.8
Loading...
پذیرش۲۴
پزشکان و مراکز درمانی ایران
پزشکان و مراکز درمانی تهران
متخصص خون و سرطان تهران
مجتبی عاملی

مجتبی عاملی، متخصص در شهر تهران است. مطب مجتبی عاملی در تهران، نلسون ماندلا (جردن)، صانعی واقع شده است که در صورت نیاز می‌توانید با شماره 021-26210162 تماس بگیرید.

تاکنون 61K نفر از پروفایل مجتبی عاملی، متخصص بازدید کرده‌اند؛ همچنین 76٪ مراجعین (173 نظر ثبت شده) از ایشان رضایت داشته‌اند. نظرات مجتبی عاملی در پروفایل دکتر در پذیرش۲۴ قابل مشاهده است.

زودترین زمان رزرو نوبت از مطب مجتبی عاملی امروز 17:10 می‌باشد که می‌توانید از طریق وبسایت و یا اپلیکیشن نوبت‌دهی پذیرش۲۴ نوبت خود را به صورت اینترنتی و غیرحضوری دریافت کنید.

اگر زمان کافی برای مراجعه حضوری به پزشک مورد نظر خود را ندارید، به پروفایل پزشک در پذیرش۲۴ سری بزنید و در صورت فعال بودن خدمات ویزیت آنلاین ایشان، نوبت ویزیت آنلاین خود را دریافت کنید؛ در غیر این‌صورت می‌توانید از سایر پزشکان متخصص ویزیت آنلاین (تلفنی و متنی) نوبت بگیرید.

در صورت نیاز به عکس و بیوگرافی و آدرس اینستاگرام مجتبی عاملی، کانال تلگرام و وبسایت ایشان، اطلاعات موجود در پروفایل ایشان را مشاهده نمایید.

  • آدرس مطب مجتبی عاملی: تهران، تهران، نلسون ماندلا (جردن)، صانعی
  • تلفن مطب مجتبی عاملی: 021-26210162
  • تخصص مجتبی عاملی: فلوشیپ جراحی درون‌بین کلیه، مجاری ادراری و تناسلی (اندویورولوژی)
  • تخصص های مرتبط
    خانه
    جستجو
    گفت‌وگو‌ها
    نوبت های من
    پروفایل