89K
دکتر مجتبی محمدپناه

مجتبی محمدپناه

متخصص بیماریهای پوست
دانشجوی تخصص بیماریهای پوست
دکترای پزشکی
متخصص بیماریهای پوست
دانشجوی تخصص بیماریهای پوست
دکترای پزشکی
4.9
از ۵
رضایت (706 نظر)
همین الان آنلاین ویزیت شوید
600,000 تومان
ویزیت آنلاین در:
ایتا
تضمین بازپرداخت مبلغ ویزیت در صورت نارضایتی
امکان برقراری تماس با این پزشک وجود دارد.
تا ۳ روز می‌توانید هر سوالی دارید از پزشک بپرسید
طبق نظر بیماران قبلی، میانگین زمان انتظار ویزیت: 25 دقیقه
زمان نوبت دهی پزشک به پایان رسیده است.
زمان اعلام نوبت های جدید: 2 مرداد 11:59 شب

آدرس و تلفن تماس

مطب مجتبی محمدپناه
تهران - استان تهران ، شهر تهران ، پیروزی جنب پمپ بنزین ۱۲۳کوچه مشایخی پلاک ۵۹۷ طبقه اول ## ۰۹۲۰۱۰۴۷۷۵۷

درباره من

فارغ التحصیل علوم پزشكي شهید بهشتی در مقطع عمومی

دستیار ارشد پوست و مو علوم پزشکی تهران - بیمارستان رازی

مشاوره ،تشخیص و درمان بیماری های پوستی مانند پسوریازیس، لیکن پلان، پمفیگوس، ویتیلیگو و….

ریزش مو

تقویت مو

کاشت مو ابرو و مژه

انجام جراحی های محدود و سرپایی مانند برداشت خال، لیپوم ،کیست های مو و صورت

لیزر درمانی و زیبایی با دستگاه های بروز و معتبر

مشاوره جهت انجام پروسیجر های زیبایی مانند سانترال لب ، بلفاروپلاستی ، ساکشن غبغب ، لیفت ابرو و….

بوتاکس و مزو تراپی

تزریق فیلر و انواع مزو ژل

PRP پی آر پی

لیزر های جوانساز

لیزر اسکار آکنه = جای جوش

لیزر ضایعات عروقی و لیزر موی زائد

رژیم درمانی ، افزایش وکاهش وزن

مشاوره در خصوص بیماری های مقاربتی و جنسی مانند زگیل تناسلی ، تبخال تناسلی و…

روتین پوستی و جوانسازی

درمان و مشاوره زخم

با مشاوره تخصصی در مورد بیماری های پوستی و افزایش سواد سلامت در هزینه و زمان تشخیص و درمان صرفه جویی کنید .

ویزیت حضوری فقط در صورت انجام ویزیت آنلاین امکان پذیر میباشد، با توجه به مشغله زیاد از صبوری شما پیشاپیش سپاس بسیار دارم.

نظرات درمورد مجتبی محمدپناه

4.9
از ۵
رضایت (706 نظر)
برخورد مناسب
4.9
توضیح در هنگام ویزیت
4.9
مهارت و تخصص
4.9
Loading...
کاربر پذیرش24
ویزیت شده
پنج ماه پیش
|
ویزیت آنلاین پذیرش24
5
ده سال بود مشکل پوستی داشتم و پزشکانی آن را اگزما تشخیص می دادند. آقای دکتر محمدپناه با ویزیت آنلاین و بازدید تصاویر HD زخم ها از راه دور و مصاحبه و اخذ شرح حال در روز تعطیل آخر هفته با ارسال نسخه ی درج شده در سامانه بیمه تامین اجتماعی ابتدا مشکل شدید را حل کردند و سپس با دقت و اخذ مشورت با همکاران شان به سرعت نسخه های آزمایش خون و اسکن و سونوگرافی را برای من نوشتند و در اولین فرصت با قرار حضوری شخصا و تنها در ساعت ۱۰ شب نمونه برداری کردند و محل برداشت را خودشان با حوصله بخیه زدند و فوری نسخه ی پاتولوژی ارسال کردند و فرآیندی که در بیمارستان دولتی چندماه و در بیمارستان خصوصی حداقل چند هفته نیاز داشت را در چند روز و فقط با پرداخت یک ویزیت آنلاین و یک ویزیت حضوری و صدور پنج نسخه دارویی و آزمایشگاهی و تصویربرداری و سونو و پاتولوژی به انجام رساندند طوری که تعهدشان در تشخیص بیماری من از خودم بیشتر بود و بعد در بیمارستان دولتی برای من وقت گرفتند و مشاوره با اساتیدشان داشتند و هم اکنون طی مدتی خیلی کوتاه به تشخیص قطعی و مطمئن رسیده‌ اند و با صدور نسخه های دارویی و نوردرمانی مشغول مداوای من هستند. از سرعت عمل، دقت، پیگیری و زحمات ایشان بسیار سپاسگزارم. با دوست پزشکم در آمریکا جریان مراجعه ی غیر حضوری و بعد حضوری و پروتوکل های تشخیصی ایشان را که درمیان گذاشتم، دوست عزیزم که رئیس یک بیمارستان ممتاز در آنجا است گفت : از ایشان قدردانی کنم که چنین خدماتی در آمریکا هم به این سرعت وجود ندارد و تمام مراحل کاری ایشان کاملا استاندارد و به روز بوده و هزینه های این تشخیص در آمریکا بسیار زیاد است. من از ایشان سپاسگزارم و قدردان زحمات شان هستم. تا کنون با ۵۶ سال سن و تجربه ی اخذ خدمات پزشکی در ایران و خارج از ایران چنین رضایتمند نبوده ام. مجموعه ی انسانیت و اخلاق پزشکی ایشان همراه با استفاده از فن آوری های نوین در من احساس احترام و امنیت و رفاه فراوانی ایجاد نموده که از ایشان و همکاران شریف شان بسیار سپاسگزارم. بیماری من MF نوعی سرطان پوست است که اگر دیرتر به آن رسیدگی می کردم تبعات بسیاربدی داشت و مت مدیون ایشان هستم و افتخار می کنم به داشتن چنین هموطنان شریف و کاردانی که نه تنها به کمک و درمان می پردازند که الگوی شرافت انسانی هستند. مطمئن هستم تا پایان عمر ایشان را در قلب خود خواهم داشت.
کاربر پذیرش24
کاربر پذیرش24
ویزیت شده
چهار ماه پیش
|
ویزیت آنلاین پذیرش24
5
با سلام من تقریبا ۷ـ۸سال بود که درگیر التهاب و قرمزی پوست صورتم بودم در این مدت دکتر های متعدد و روش های درمانی متعددی رو امتحان کردم و اغلب تشخیص بر این بود که من به یکسری مواد حساسیت دارم در طول این مدت بصورت موقت جواب میگرفتم و پس از مدتی هم دوباره عارضه برمیگشت و هم روش های درمان قبلی جواب دیگه نمیداد.متاسفانه روز به روز هم نواحی بیشتری از صورتم درگیر میشد و حتی جلوی سینه ام هم شروع کرده بود به قرمزی و خارش و پوسته پوسته شدن با اینکه اوایل فقط یه نقطه ی خیلی کوچیکی بود.خلاصه از درمان دیگه خسته شده بودم تا اینکه این دوماه اخر شدت التهاب و قرمزی صورتم بسیار زیاد شده بود و هر کار میکردم خوب نمیشد نا امیدانه به ذهنم رسید که داخل گوگل سرچ کنم شاید دکتر خوبی که بقیه هم تایید کرده باشن پیدا کنم که با آقای دکتر محمد پناه آشنا شدم بخاطر اینکه امتیاز ایشون داخل سایت از همه بالاتر بود و نظرات رو خوندم تصمیم گرفتم نوبت بگیرم.با کمترین معطلی ایشون به من پیام دادن و من وقتی مشکلم رو گفتم و عکس فرستادم سریع تشخیص دادن که من دچار درماتیت سبوره هستم، بسیار با حوصله و کامل منو راهنمایی کردن و برام دارو نوشتن الان خداروشکر بعد از حدود دو هفته با تشخیص درست ایشون خییلی وضع صورتم بهتر شده و من واقعا راضی هستم و از آقای دکتر عزیز کمال تشکر رو دارم.
کاربر پذیرش24
کاربر پذیرش24
ویزیت شده
هشت ماه پیش
|
ویزیت آنلاین پذیرش24
5
خب من حدودا یک سال درگیر شوره مقاوم سر بودم که نمیدونستم به پزشک دیگری یک سال پیش مراجعه نمودم به صورت حضوری و تشخیص ایشان پسوریازیس بود دارویی تجویز کردند اما پاسخ نگرفتم به مرور محل های پوست اندازی بزرگتر و بیشتر میشدند در ناحیه پوست سر و روز به روز من نگران تر میشدم . در نتیجه سرچ اینترنتی با دکتر محمدپناه آشنا شدم کامنت ها فوق العاده بود ابتدا میخواستم حضوری مراجعه کنم به مطبشون که بعلت مشلغه شخصی نتونستم و آنلاین ویزیت شدم . فوق العاده با شخصیت ، مودب و باوقار پاسخ پرسش های من رو میدادند و با دقت ویزیت انجام دادند تشخیصشون عالی بود و تجویز عالی تر بعد از یکسال و نیم تقریبا که مدام پوست سرم خارش داشت و نقاط برجسته در سرم ایجاد شده بود و بعضی اوقات از شدت خارش خون ریزی میکرد وهمچنین ریزش مو شدت پیدا کرده بود و موهایم نازک و سست شده بودند با تجویز دقیق ایشون از اولین روز استفاده خارش برطرف و از دومین روز ریزش پوسته های سر و مو کامل متوقف شد بعد از گذشت ۵ روز تورم در همه ناحیه ها خوابیده و الان که روز دهم درمان هستم فقط لکه های صورتی از جاهای شوره زده باقی مونده با این درمان پوست ریزی کف سرم که همه ساله فصل پاییز و زمستان داشتم هم رفع شد خلاصه فوق العاده راضی بودم خدا رو شکر و همچنین از دکتر عزیز تشکر میکنم . از درمان هنوز بیست روز دیگه مانده اگر فرصت شد دوباره نتیجه رو میگم امیدوارم برای شما مفید باشه این نظر در یکی از بهترین تجربه های من در انتخاب پزشک خوب!
کاربر پذیرش24
کاربر پذیرش24
ویزیت شده
پنج ماه پیش
|
ویزیت آنلاین پذیرش24
5
من به مدت ۱۰سال مشکل کهیر و ضایعات پوستی داشتم که خارش و سوزش خیلی زیادی داشت،این ۱۰سال تمامی ازمایشات خودایمنی جهت تشخیش بیماری و آزمایشات متعدد انجام دادم نزدیک به ۱۰پزشک مختلف رفتم که هرکدوم یه تشخیص میدادن و من داروهارو استفاده میکردم مدتی خوب بودم و درنهایت باقطع دارو مجدد همه چی برمیگشت.به صورت اتفاقی و از روی نظر بیماران دکتر رو انتخاب کردم . برخورد و سطح سواد و تشخیص ایشون عالی بود. قرار شد از شهرستان به تهران برم برای نمونه برداری ولی قبلش با مشورت ایشون به مدت یک هفته برام یه تشخیص تجربی گذاشتن و دارو درمانی رو شروع کردن با تمام ناامیدی از درمان به ایشون اعتماد کردم و درمان ایشون رو شروع کردم و قرار شد درصورتی عدم پیشرفتی دردرمان حضوری بهشون مراجعه کنم جهت نمونه برداری که خداروشکر در روز سوم استفاده از داروها خیلی خارش و ضایعات پوستیم بهترشد و تقریبا دارن ازبین میرن.دکتر خیلی باحوصله و علم کافی و برادرانه و دلسوزانه شمارو ویزیت میکنن و براتون وقت میزارن.قطعا این همه کامنت مثبت و رضایت اتفاقی نیس و حاصل علم و تعهد ایشون نسبت به بیماراشونه. امیدوارم همیشه تنشون سالم باشه و از صمیم قلب براشون ارزوی تندرستی و عاقبت به خیری میکنم
کاربر پذیرش24
کاربر پذیرش24
ویزیت شده
یک هفته پیش
|
ویزیت آنلاین پذیرش24
5
بنده چندین ساله که دچار ضایعات پوستی در هر دو دست خود هستم بارها دکتر مراجعه کردم و نتیجه نگرفتم ولی اینبار با جستجو در فضای مجازی با آقای دکتر مجتبی محمد پناه آشنا شدم با یک بار ویزیت آنلاین و در طی ۲۰ روز ۹۰ درصد از مشکلات پوستیم از بین رفته و درمانم فعلا ادامه دارد امیدوارم با طی کامل درمان مشکل پوستم برای همیشه از بین برود در ضمن ایشان با حوصله و دقت فراوان به ویس هام گوش میدن و راهنمایی کامل رو انجام میدن هر لحظه که لازم باشه برام وقت میزارند و مدام پیگیر مشکلم هستن خدا به چنین انسان های شریف عمر با عزت عطا کند که همه چیز برایشان فقط پول نیست با یک بار ویزیت چندین مرحله اون هم طی چندین شبانه روز پیگیر احوالات بیمار هستن واقعا جای تقدیر و تشکر دارد به نظر بنده در انتخاب این بزرگوار برای درمان هیچ تردیدی نداشته باشید.
کاربر پذیرش24
کاربر پذیرش24
ویزیت شده
یک ماه پیش
|
ویزیت آنلاین پذیرش24
5
چند وقتی بود کنار و زیر پاهام جوشهای ریز و قرمز رنگی زده بود و خارش دست داشتم‌، پیش چند دکتر رفتم ولی نتونستن درست تشخیص بدن و داروهایی که داده بودن رو استفاده کردم که وضعیت پا و خارش دستم بدتر شد تا با آقای دکتر ویزیت شدم ایشون اصولی و با آزمایش قارچ در ابتدا ، تشخیص درست دادن و شروع به مصرف داروهای ایشون کردم که خارش دست و جوشهای زیر پام کاملا رفع شدن الان فقط قارچ روی ناخن پام مونده که خود آقای دکتر هم گفتن درمان ناخن زمانبر هستش و باید تحت درمان باشم.ایشون علاوه بر تشخیص درست و تجویز داروهای مناسب با حوصله به همه سوالاتم جواب میدادن و پیگیری خیلی عالی دارن ،اوایل هر هفته به جهت کنترل وضعیت به صورت هفتگی آزمایش میدادم و بعدش به صورت ماهانه. دکتر بانجربه و حاذقی و خیلی جدی در کارشون هستن و وضعیت بیمارخیلی براشون اهمیت داره. واقعا ازشون ممنونم
کاربر پذیرش24
کاربر پذیرش24
ویزیت شده
دیروز
|
ویزیت آنلاین پذیرش24
5
برای کسانی که دارن این نظر رو میخونن در انتخاب آقای محمدپناه به هیچ وجه شک نکنید . دو بار پیش ایشون ویزیت شدم برای ریزش مو و طی کردن مراحل درمان. من حدود دو سالی بود که ریزش مو داشتم و حضوری به چندین پزشک مراجعه کردم اما بدون نتیجه بود . نظرات رو که خوندم با آقای محمد پناه ویزیت انلاین برداشتم . قبل از نوشتن آزمایش علت ریزش مو رو احتمالی گفتن که بعد از آزمایش مطمئن شدیم که درست تشخیص دادن و روند درمان رو طی کردم . علت ریزش مو کمبود یه سری ویتامین ها بود که با خوردن قرص و یه سری اسپری ها خیلی زود رفع شد و ریزش موهام الان خیلی خیلی کمتر شده و قصد دارم درمان رو تا آخر ادامه بدم. امیدوارم نظرم براتون مفید باشه 🌹
کاربر پذیرش24
کاربر پذیرش24
ویزیت شده
چهار ماه پیش
|
ویزیت آنلاین پذیرش24
5
بسیار خوب و ریلکس و خوش برخورد پزشک قبلی، تشخیص قارچ پوستی داده بود، بعد از یک هفته که دارو مصرف کردم ، نه تنها، بهتر نشدم که ضایعات بدنم بیشتر شد.دوباره با پزشک تماس گرفتم و ابراز نگرانی کردم ولی ایشان بر تشخیص خود (قارچ پوستی) استوار بود و گفت اگر با ادامه مصرف دارو تا یک ماه خوب نشدی باید نمونه برداری و آزمایش انجام بدهی ولی من از شدت نگرانی نتونستم تا یک ماه صبر کنم ... و چقدر خوب که جناب دکتر محمد پناه ، با دانش کافی ، سؤالات حرفه‌ای و درخواست گرفتن عکسهای کاربردی از زوایای صحیح و قابل رویت صورت و بدنم ، نگرانی و ناراحتی ام (از عدم بهبود با داروهای ضد قارچ) را برطرف کردن و داروهای صحیح برای دو نوع مشکل که همزمان صورت و بدنم را درگیر کرده، تجویز کردن واقعا از شنیدن اینکه مشکل قارچی ندارم و احتیاج نیست روزی هفت بار به کل بدن و صورتم، پماد بزنم و لباسهایم را عوض کنم و هر روز یه حوله تمیز استفاده کنم و... خوشحال شدم
کاربر پذیرش24
کاربر پذیرش24
ویزیت شده
یک ماه پیش
|
ویزیت آنلاین پذیرش24
5
سلام با تشکر فراوان از آقای دکتر محمد پناه .بنده در گیری بیماری پوستی بودم که چند تا دکتر مراجعه کرده بودم ولی هیچ کدوم تشخیص درست نداده بودن ولی با یک بار ویزیت توسط آقای دکتر محمد پناه گفتن که بیماری پوستی درماتیت پریورال هستش و واقعا از روزی که توسط آقای د‌کتر ویزیت شدم خیلی پوستم بهتر و اون خارش و قرمزی و اذیت شدن رو دیگه ندارم .واقعا دکتر خوب با اخلاق صبور هستن .خیلی ازشون راضی هستم به تک تک سوال ها جواب میدن مهم تر از همه این که خودشون در طول درمان پیگیر هستن و جویای حالتون و وضعیتتون. واقعا ازشون ممنونم فقط میتونم بگم بدون شک آقای دکتر محمد پناه جز نامبروان تربن ها هستن انشالله موفق و سلامت باشن
کاربر پذیرش24
کاربر پذیرش24
ویزیت شده
چهار هفته پیش
|
ویزیت آنلاین پذیرش24
5
پدرم در ناحیه زیر بغلشون خون مردگی و جوش های چرکی داشتند. بلافاصله بعد از اینکه متوجه شدم از طریق سایت پذیرش ۲۴ از جناب دکتر ویزیت آنلاین گرفتم و مشکل پدرم رو باهاشون درمیون گذاشتم، ایشون آزمایش های چکاپ کامل و آزمایش های قارچی برای پدرم درخواست دادند و بعد از انجامشون و بررسی نتایج داروهایی تجویز کردند که بعد از ده روز استفاده به طور کل مشکل برطرف شد. پدرم چهارمین نفر از خانواده من بودند که آقای دکتر ویزیتشون کردند و هر چهار نفر خانواده با طور کامل از ایشون رضایت داشتیم، هم به لحاظ صبوری و اخلاق بینظیرشون و هم به لحاظ دانش و مهارتشون در تشخیص مشکل و تجویز داروها
کاربر پذیرش24
پذیرش۲۴
مجتبی محمدپناه

مجتبی محمدپناه، متخصص در شهر تهران است. مطب مجتبی محمدپناه در استان تهران ، شهر تهران ، پیروزی جنب پمپ بنزین ۱۲۳کوچه مشایخی پلاک ۵۹۷ طبقه اول ## ۰۹۲۰۱۰۴۷۷۵۷ واقع شده است که در صورت نیاز می‌توانید با شماره 021-55981696 تماس بگیرید.

تاکنون 89K نفر از پروفایل مجتبی محمدپناه، متخصص بازدید کرده‌اند؛ همچنین 98٪ مراجعین (706 نظر ثبت شده) از ایشان رضایت داشته‌اند. نظرات مجتبی محمدپناه در پروفایل دکتر در پذیرش۲۴ قابل مشاهده است.

زودترین زمان رزرو نوبت از مطب مجتبی محمدپناه 01 مهر 17:00 می‌باشد که می‌توانید از طریق وبسایت و یا اپلیکیشن نوبت‌دهی پذیرش۲۴ نوبت خود را به صورت اینترنتی و غیرحضوری دریافت کنید.

اگر زمان کافی برای مراجعه حضوری به پزشک مورد نظر خود را ندارید، به پروفایل پزشک در پذیرش۲۴ سری بزنید و در صورت فعال بودن خدمات ویزیت آنلاین ایشان، نوبت ویزیت آنلاین خود را دریافت کنید؛ در غیر این‌صورت می‌توانید از سایر پزشکان متخصص ویزیت آنلاین (تلفنی و متنی) نوبت بگیرید.

در صورت نیاز به عکس و بیوگرافی و آدرس اینستاگرام مجتبی محمدپناه، کانال تلگرام و وبسایت ایشان، اطلاعات موجود در پروفایل ایشان را مشاهده نمایید.

  • آدرس مطب مجتبی محمدپناه: تهران، استان تهران ، شهر تهران ، پیروزی جنب پمپ بنزین ۱۲۳کوچه مشایخی پلاک ۵۹۷ طبقه اول ## ۰۹۲۰۱۰۴۷۷۵۷
  • تلفن مطب مجتبی محمدپناه: 021-55981696
  • تخصص مجتبی محمدپناه: متخصص بیماریهای پوست/ دانشجوی تخصص بیماریهای پوست/ دکترای پزشکی
  • تخصص های مرتبط
    خانه
    جستجو
    گفت‌وگو‌ها
    نوبت های من
    پروفایل