توهم در افراد معتاد + راه‌های تشخیص و درمان آن

اعتیاد یک بلای خانمان سوز است که با آسیب‌ها و عوارض بسیاری همراه است. متاسفانه در سال‌های اخیر انواع مختلفی از مواد مخدر به وجود آمده است و تعداد افراد مصرف کننده آن‌ها نیز به میزان زیادی افزایش یافته است.

مصرف هرکدام از این مواد اعتیادآور با عوارض زیادی برای فرد مصرف کننده همراه است و اثرات و نحوه تاثیر آن‌ها نیز از فردی به فرد دیگر متفاوت است؛ اما برخی عوارض اینگونه مواد ثابت بوده و برای اکثر افراد مصرف کننده اتفاق می‌افتد.

ازجمله شایع‌ترین این عوارض، توهم در افراد معتاد است. از آنجایی که توهم در اعتیاد به مواد مخدر پیدا می‌شود و باعث ایجاد مشکلات زیادی هم برای فرد مصرف کننده و هم خانواده و اطرافیان او شده است، تصمیم گرفتیم تا در این مقاله این موضوع را کاملا برای شما بررسی کنیم.

توصیه می‌کنم حتما تا پایان این مقاله همراه ما باشید. چراکه بحث اعتیاد و آثار سوء آن یک بحث گسترده است که تمامی افراد یک جامعه باید آگاهی لازم و کاملی درباره آن داشته باشند.

مواد مخدر توهم‌زا چیست؟ و چطور باعث توهم می‌شوند؟

اگر بخواهیم درباره توهم در اعتیاد به مواد مخدر توضیح دهم، باید بگویم که مواد توهم‌زا یا همان روان‌گردان‌ها موادی هستند که به صورت مستقیم بر گیرنده‌های عصبی و قسمت‌های مختلف مغز اثرات سوء گذاشته و با ایجاد احساسات غیرواقعی، نحوه و میزان درک افراد را از جهان و محیط زندگی‌شان و همچنین اتفاقات پیرامون آن‌ها تغییر می‌دهند.

در پاسخ به سوال توهم در اعتیاد به مواد مخدر باعث چه می‌شود در ادامه توضیحاتی خواهم داد.

این نوع از مواد مخدر بیشترین تاثیر را بر روان و مغز افراد می‌گذارند و آسیب جسمانی زیادی ندارند. اما با ایجاد توهم باعث می‌شوند فرد مصرف کننده صداها و تصاویر غیر واقعی را بشنود و ببیند و از جهان واقعی پیرامون‌شان منفک شود.

مواد مخدر تاثیر مستقیم و زیادی بر گیرنده‌های عصبی و روان انسان دارند. این مواد با ایجاد شرایط جدیدی که در واقعیت وجود ندارد و فرد آن‌ را تجربه نمی‌کند، باعث ایجاد توهم و یک فضای غیرواقعی و ذهنی برای آن فرد می‌شود. در حقیقت توهم در اعتیاد به مواد مخدر تولید می‌شود.

به طور کلی مواد مخدر باعث شادی بیش از اندازه، جدایی از واقعیت و زمان حال، ایجاد خلا ذهنی و توهم‌های شدید می‌شوند و ممکن است در این حالت اتفاقات و چیزهایی را ببینند که صرفا ساخته ذهن آن‌ها و تحت تاثیر مواد مصرف‌ شده‌شان به وجود آمده است.

در چنین حالتی احتمال بروز هرگونه رفتار یا هرکاری از سمت شخص مصرف کننده وجود دارد. بسیاری از جرایم و جنایاتی که روزانه در سراسر جهان اتفاق می‌افتند به دلیل توهمی است که فرد به دلیل مصرف مواد مخدر دچار آن شده است.

قدرت مواد توهم‌زا یا هالوسینوژن‌ها آنقدر زیاد است که می‌تواند حتی به خودکشی در افراد نیز منجر شود. متاسفانه مصرف این نوع مواد در جوانان و نوجوانان به دلیل هیجان و احساسات بیش از اندازه و غیر واقعی که برایشان ایجاد می‌کند، بیشتر دیده می‌شود.

H:\۱\Screenshot_۲۰۲۲۰۷۲۲-۱۶۲۴۵۹_Chrome.jpg

انواع توهم در افراد معتاد

دسته‌بندی انواع توهم در حالت عادی و به‌عنوان یک اختلال یا بیماری به مراتب راحت‌تر و قابل انجام‌تر است اما زمانی که بخواهیم این دسته‌بندی را برای افراد معتاد و انواع توهماتی که برای آن‌ها به وجود می‌آید انجام دهیم، کار چندان آسانی به نظر نمی‌رسد.

به‌طور کلی دسته‌بندی دقیقی از انواع توهمات افراد معتاد وجود ندارد. در حقیقت نوع توهمی که یک فرد پس از مصرف مواد مخدر توهم‌زا به آن دچار می‌شود، بیشتر به افکار و روان او برمی‌گردد.

از آن‌جایی که توهم هم یک اختلال و بیماری درونی و روانی است و وقتی یک فرد معتاد دچار آن می‌شود تنها دلیلش مصرف مواد مخدر توهم‌زاست نه دلایل دیگر، پس نوع توهمی هم که به آن دچار می‌شود کاملا به خود فرد بستگی دارد.

برای بررسی این موضوع لازم است علت روی آوردن آن فرد به مصرف مواد مخدر، مشکلات خانوادگی، مشکلات و اختلالات روانی، کودکی و خاطرات شخص، اطرافیان و هر چیزی که در ساختن احوالات کنونی فرد تاثیر داشته را بررسی کرد.

زمانی که یک شخص به یک دلیل خاص یا برای فرار از یک مشکل خاصی به مصرف این نوع از مواد مخدر روی می‌آورد، معمولا به توهمات مخصوص به همان احوالاتش هم دچار می‌شود.

برای مثال اگر شخصی به همسر خود شک دارد و فکر می‌کند همسرش درحال خیانت کردن به اوست، پس از مصرف مواد توهم‌زا هر حرکت و هر رفتاری از همسرش را منظوردار تلقی کرده و به افکارش میدان بیشتری می‌دهد. تا جایی که دچار توهم نسبت به این موضوع می‌شود.

یا اگر شخصی به دلیل مشکلات خانوادگی، عاطفی، فشارهای روانی و… خودش را غرق مصرف این مواد می‌کند، پس از مصرف توهماتش در حیطه مشکلات و حالت و افکاری ایجاد می‌شود که قبل از مصرف مواد مخدر داشته.

اگر دقت کرده باشید، دایره توهمات افراد معتاد بسیار گسترده بوده و هر شخصی نوع و شدت توهمش با سایر اشخاص فرق دارد که همین موضوع هم گواه این است که توهمات در افراد معتاد کاملا بستگی به روح و روان و احوالات خودشان دارد.

گاهی هم ممکن است فرد با مصرف موادی مانند شیشه به‌طور کلی بدبین و پرخاشگر شود و هر رفتاری که از سوی دیگران می‌بیند تصور کند می‌خواهد آن افراد به اون آسیب زده یا درحال توطئه‌چینی پشت سر او هستند.

گاهی اوقات هم ممکن است فرد توهم بزند قابلیت پرواز دارد و خودش را از ارتفاع پایین بیندازد، تصور کند نامرئی شده و از وسط خیابان حرکت کند، درباره سن‌وسال یا جنسیتش دچار توهم شود یا توهم بزند بیماری خاصی دارد.

موضوعی که درباره توهم افراد معتاد وجود دارد این است که معمولا این افراد بعد از این که آثار مواد مخدر ازبین برود، معمولا هیچ‌کدام از رفتارها، صحبت‌ها، تفکرات و هیچ‌چیزی از آن زمانی که مواد توهم‌زا مصرف کرده بودند را به یاد نمی‌آورند.

H:\۱\Screenshot_۲۰۲۲۰۷۲۲-۱۶۲۳۵۷_Chrome.jpg

چرا افراد با مصرف مواد مخدر دچار توهم می‌شوند؟

دلیل توهم زدن در افراد معتاد کاملا مشخص است. مواد مخدر احساسات غیرواقعی را برای افراد مصرف‌کننده ایجاد می‌کنند و برای ایجاد این احساسات باید بر اعصاب و قسمت‌هایی از مغز و در نهایت روح و روان فرد تاثیر بگذارند.

این آثار سوء برای ایجاد احساسات غیرواقعی، در نهایت منجر به توهم زدن افراد مصرف‌کننده می‌شود تا آن‌ها با مجسم کردن چیزهایی که در ذهن‌شان دارند، ساعاتی را همانطور که دوست دارند همه چیز را ببینند و حس کنند.

در حقیقت ماهیت و کار اصلی این مواد همین است. این مواد با تغییر دادن میزان ادراک فرد از محیط اطرافش باعث می‌شوند محرک‌های معمولی برای آن‌ها خاص و شگفت‌انگیز به نظر برسند و متفاوت از آنچه هستند به نظر می‌آیند.

فردی که به مصرف این مواد روی می‌آورد به دنبال رهایی از دنیا و واقعیت آن است و این مواد هم با تاثیر گذاشتن بر قسمت‌های مختلف مغز، شرایط را برای رهایی آن‌ها و رفتن به فضای ذهنی و زندگی براساس توهم‌های آن‌ها مهیا می‌کنند.

راه ترک کردن مواد توهم‌زا چیست؟

به دلیل اینکه مواد مخدر توهم‌زا وابستگی فیزیکی کمی دارند، برای ترک و قطع استفاده آن‌ها معمولا نیازی به دارو درمانی نیست.

بیشترین تمرکز در روند ترک اعتیاد این مواد بر روی رفتار و روان درمانی است. به همین دلیل حتما حتما باید قبل و در حین درمان وابستگی از یک روانپزشک کمک گرفت.

خوشبختانه با وجود خدمات پزشکی آنلاین و مجازی شما به راحتی می‌توانید حتی بدون نیاز به مراجعه حضوری از یک روانپزشک انلاین کمک بگیرید.

از آنجایی که برای ترک مواد توهم‌زا نیازی به داروهای شیمیایی نیست، ترک مواد توهم‌زا می‌تواند در مراکز ترک اعتیاد یا حتی در منزل یا محیطی خارج از کمپ‌های ترک اعتیاد انجام شود. البته به هیچ عنوان نباید بدون مشورت با دکتر متخصص این کار انجام شود.

بنابراین توصیه می‌کنم قبل از هرگونه اقدامی با یک دکتر بیماری‌های مغز و اعصاب و دکتر توهم مشورت کنید تا آن‌ها با بررسی وضعیت بیمار بهترین راه برای رهایی از وابستگی به این مواد را به شما پیشنهاد دهند.

در نظر داشته باشید که مصرف مواد توهم‌زا آثار و عوارض بسیار ناگوار و گاها جبران‌ ناپذیری بر سلامت روح و روان و جسم فرد دارند اما ترک غیراصولی و نادرست آن‌ها می‌تواند عوارضی به مراتب بدتر برای فرد ایجاد کند.

معمولا مدت زمان ترک این مواد به صورت اصولی و درست نهایتا یک ماه است اما باز هم ممکن است براساس سن، میزان مصرف، وضعیت سلامتی و سایر عوامل درونی و محیطی این زمان تغییر کند.

همچنین خوب است بدانید فرد مصرف کننده در دوران ترک اعتیاد خود بسیار حساس، شکننده و تحریک‌پذیر خواهد شد و این دوران به ویژه دوران سم زدایی او با علائم و سختی‌های فراوانی همراه است.

به همین دلیل حضور دکتر متخصص و شرکت منظم در جلسات روان‌درمانی برای فرد بسیار بسیار بااهمیت و کمک کننده است.

چطور بهترین پزشک‌های متخصص را انتخاب کنیم؟

همانطور که خودتان هم می‌دانید ترک اعتیاد یک پروسه سخت و بی‌اندازه حساس و مهم است. مهمترین عامل در این روند پیدا کردن دکترهای متخصصی است که در روند درمان و ترک وابستگی به فرد مبتلا کمک کنند.

H:\۱\Screenshot_۲۰۲۲۰۷۲۲-۱۶۲۴۲۲_Chrome.jpg

همراهی پزشکی که تجربه ارتباط با افراد دارای اعتیاد را داشته باشد و از روند کامل درمانی و ترک آن اطلاع و آگاهی کامل دارد، می‌تواند باعث شود این دوران بسیار راحت‌تر، درست‌تر و با زمان کمتری برای فرد سپری شود.

در مقابل اگر پزشک مناسبی در این دوران همراه فرد نباشد، ممکن است عوارضی به مراتب بدتر و سخت‌تر گریبان فرد را بگیرد و حتی آسیب‌های جسمانی جبران ناپذیری هم برای او به وجود بیاید.

بنابراین با توجه میزان اهمیت بسیار زیاد این موضوع، تصمیم گرفتیم تا در این موضوع به شما کمک کنیم.

با توجه به اینکه در زمان ترک اعتیاد ممکن است هر زمانی از شبانه روز شما به کمک یک پزشک نیاز پیدا کنید و حتی شرایط فرد به گونه‌ای باشد که نتواند به صورت حضوری به پزشک مراجعه کند، بهترین انتخاب در این دوران کمک گرفتن از خدمات پزشکی آنلاین است.

پذیرش ۲۴ یک اپلیکیشن بسیار کاربردی است که با نصب آن شما به راحتی می‌توانید با صدها پزشک متخصص به صورت آنلاین در ارتباط باشید.

همچنین در روند ترک اعتیاد که ممکن است امکان مراجعه حضوری به پزشک را نداشته باشید، با نصب این اپلیکشن می‌توانید در کمترین زمان ممکن با بهترین دکتر مغز و اعصاب ارتباط بگیرید یا از مطالب مفید آن استفاده کنید.

چه زمانی باید برای توهم ناشی از اعتیاد به پزشک مراجعه کنیم؟

اعتیاد به‌خصوص اعتیاد به مواد توهم‌زا مسئله‌ای بسیار جدی و حساس است که باید هرچه زودتر درمان شود تا از آسیب‌ها و عوارض جبران ناپذیرش تا حدی جلوگیری شود.

با این حال تا زمانی که خود فرد مبتلا نخواهد و خودش تصمیم نگیرد هیچ‌کس حتی بهترین پزشک‌ها و مراکز هم نمی‌توانند کمکی به اون بکنند.

بنابراین هرزمانی که فرد مبتلا خودش تصمیم بگیرد به اعتیاد خود پایان دهد، باید در سریع‌ترین زمان ممکن به مراکز ترک اعتیاد و پزشکانی که می‌توانند در این راه به اون کمک کنند مراجعه کند.

همچنین اطرافیان فرد مصرف کننده نیز باید حتما قبل از شروع روند درمان به روانپزشک و پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنند تا مواردی که لازم است رعایت کنند، نحوه رفتار با بیمار و اقدامات لازم در شرایط خاص را فرا بگیرند و به فرد مبتلا کمک کنند تا آسان‌تر دوره درمانش را بگذراند.

سوالات متداول درباره توهم در اثر اعتیاد

قوی‌ترین مواد توهم‌زا کدام است؟

قوی‌ترین روانگردان‌ها شیشه، دی ام تی و سالویا است که همگی از قوی‌ترین مواد مخدر توهم‌زا با عوارض بسیار زیاد هستند.

سم زدایی بدن چقدر زمان می‌برد؟

حدودا یک هفته تا ده روز از روند ترک اعتیاد مربوط به مرحله سم زدایی فرد مبتلا است.

احتمال برگشت به مواد پس از ترک وجود دارد؟

بله. مواد توهم‌زا به دلیل آثار مغزی و روانی که بر روی فرد می‌گذارند احتمال برگشت بیشتری هم نسبت به سایر مواد مخدر دارند.

۳.۴/۵ (۱۰ نظر)

منبع
americanaddictioncenters.org

تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴

تیم تحریریه پذیرش۲۴ متشکل از پزشکان متخصص و پرستاران دارای مجوز، مترجمان و نویسندگان با تجربه در حوزه تولید محتوای پزشکی و سلامتی تمام تلاش خود را در جهت اطلاع رسانی و آگاهی سازی کامل و جامع در خصوص داروها، بیماری‌ها و سایر اطلاعات سلامتی برای استفاده عمومی کاربران پذیرش۲۴ از منابع معتبر علمی به کار می‌بندد.
guest
32 پرسش و پاسخ
Inline Feedbacks
نمایش همه نظرات
عاطی
عاطی
13 ساعت قبل

سلام. برادرم ۲۳سالشه . همش به ی جا خیره میشه. مثلا ی خاطره ایی رو تعریف که میکنه یهو وسطش خیره میشه سکوت میکنه. بعدش میگه یکی پیشمه بهم دستور میده چیکار میکنن.

الهه بیاتی پوده
الهه بیاتی پوده
20 روز قبل

سلام پسرم ۲۵ ساله است ۲۳ بار بردمش کمپ حدود ۸ ماه هست هم شیشه هم هرویین و هم کلونازپام مصرف میکنه یک هفته هست حالش روز به روز بدتر میشود میگه بهم میگن پاشو یکی بهم میگه پاشو بریم میگه بهم میگن نماز بخون خیلی زیاد حرفهای بیهودی میزنه تهدید به کشتن و زدن ما میکنه لطفا هر چه سریعتر راهنمایی کنید

احمد
احمد
29 روز قبل

متادون هم توهم زاست

فائقه رفائی
فائقه رفائی
2 ماه قبل

سلام من آیدا هستم ۳الی ۵ سال اعتیار وحشتناکی لبع مواد منخدر شیشه دارم میخوام در منزل ترک کنم دارو چی بخرم

زینب
زینب
2 ماه قبل

من همسرم اعتیاد داره و توهم میزنه همش میگه تو ساختمان خونه حیوان هستش یکی میاد خونه میرن حموم و یا لباسها خیسه و حوله ها می خواستم بدونم اینا هم عوارض مصرف چیزی هست؟

سهید
سهید
2 ماه قبل

من هم مواد توهم زا مصرف میکردم همه جا رفتم هیچکس و هیچ پزشکی درمان نکرد منو اما از وقتی میرم NAروز به روز دترم خوبتر میشم بدون هیچ اذیتی و خرجی

بهرام
بهرام
3 ماه قبل

قرصی وجود دارد که موقع خواب بخورم و باچار توهم نشم چون بی تابی باعث توهم میشه

jafar
jafar
3 ماه قبل

سلام من داداشم حدود۱۵سال اعتیاد داره کمپ هم خیلی رفته ۲ماه الی۳هم پاک میمونه ولی دوباره شروع می‌کنه ب مصرف مواد گیرش نیادقرص مصرف می‌کنه در حدی ک چشاش خوابه ولی بیداره هی حرف میزنه سروته خونه می‌ره ومیادتروخدا ی چاره برای درمانش،بدین

امید ایزدی
امید ایزدی
3 ماه قبل

برادر بنده در بیضه خود غده زده شده است وی به مواد مخدر وسیگار وابسته بوده از نوع تریاک و حشیش ما قدرت مالی نداریم که برای عملیات بیضه وی عمل کنیم آیا خطر مرگ دارد یا خیر وی مدت یک سال است که سیگار و مواد را ترک کرده است

مهدی
مهدی
3 ماه قبل

منم شیشه مصرف میکنم چطور ترک کنم

جمیل
جمیل
3 ماه قبل

سلام من دادشم زن وبچه شیشه میکشه زیاد.توهمی شده چکارکنیم که ترک کنه

شادی
شادی
4 ماه قبل

سلام من یک خانم هستم دوتا دختردارم شوهره‌من چند وقت مواد مخدر مصرف می کنه وحتا توهم هم می زنه واو می گفت من هیچی مصرف نمی کنم وقتی به کمپ ترک اعتیاد زنگ زدیم اون رو برد ۹تا مواد مصرف کرده بود شیشه قرس ب ۲ اشک خدا بقیشو خانوادش به من نگفتن چه من همین نارو می دونم بنظر شما این مرد درست میشه من با او زندگی دوبار داشته باشم

مواد شیشه
مواد شیشه
در پاسخ به  شادی
3 ماه قبل

شوهر منم همینجوری دعا کنیم که یا ولشون داره یا شفاشون بده همش اعصاب خوردی و ناراحتی و ترس و اصطراب

مهدی
مهدی
در پاسخ به  شادی
3 ماه قبل

نه

زمانی
زمانی
7 ماه قبل

سلام.برادر من شیشه مصرف می‌کرد دادمش کمپ ترک اعتیاد.الان دو ماهه که نکشیده ولی هنوز توهم داره.همش میگه دنبالم هستن منو بکشم و اینکه حرف کسی را باور نمیکنه.زن وبچش هم گذاشتن رفتن خواهشاً بگید باید چیکار کنیم که خوب بشه.چون دکتر هم نمیاد ببرمش

اشرف
اشرف
در پاسخ به  زمانی
2 ماه قبل

خواهرم شیشه مصرف می کرد ترک کرده یک ماه ولی به شدت بی قراری وتوهم داره چکارکنیم خوب بشه

موسوی
موسوی
7 ماه قبل

سلام پسرمن آدم خاصی هست خیلی باک لاس وبه روزه تریدرهست بسیارباادب ودرخانواده ای پدرکاملامذهبی مادرهم مذهبی امااین پسرکاملاغربی فکرمیکنه وازاینکه درایران هست احساس بدبختی میکنه تمایل به دوستان بدوخلافکارزیادداشته اماالان کاملا منزوی هست وتنهاشب وروزدراطاقش مشغول موادهست حالش فوق العاده بده یکباربه اجباراوراکمپ بردیم بعددوماه برگشت دوسه روزخیلی خوب بودوایده هاوگفتگوی خوبی داشت ولی دوباره برگشت الان میگه برنامه هام راخراب کردین دوباره برنامه هام راخراب نکنین اصلابیرون نمیره جزچنددقیقه برای تهیه موادافسرده وناامیدهست چکارکنم دوباره اجباری بیارمش کمپ؟لطفاراهنمایی کنید

حیدری
حیدری
7 ماه قبل

سلام پسرمن چندسال است که اعتیاد به شیشه را کنار گذاشته ولی هنوزبه شدت توهم میزنه و مرتب فکر میکنه عده ای همه جا دنبالش هستن تا اسیب بهش بزنن بارها دکتر بردم ولی دارو مصرف نمیکنه و قبول نداره که توهمه اینا عذاب میکشه نمیدانم چکارکنم همیشه استرس داره میخواستم ببینم اگر شوک بهش بزنن بهترنمیشه بخاطر شغلش چون رانندس دارو نمیخوره و باور نداره که بیماره

فهیمه
فهیمه
8 ماه قبل

سلام همسرم شیشه مصرف می‌کنه توهم میزنم شبا نمی‌خوابه همش از خونه فیلم میگیره تو تاریکی فکر می‌کنه یکی تو خونه هست میترسم ی موقع خواب باشیم مارو بکشه کارد آشپزخونه رو قایم کردم ولی میترسم باز

فهیمه
فهیمه
در پاسخ به  فهیمه
8 ماه قبل

سلام همسرم شیشه مصرف می‌کنه توهم میزنم شبا نمی‌خوابه همش ازخونه فیلم میگیره تو تاریکی فکر می‌کنه یکی تو خونه هست میترسم یموقع خواب باشیم مارو بکشه کارد آشپزخونه رو قایم کردم ولی میترسم

ترانه
ترانه
در پاسخ به  فهیمه
4 ماه قبل

منم مشکل تورو داشتم .حس بدیه.همش باترس از کسی زندگی کنی یه روز عاشقانه بهش بله گفتی

مهدیه
مهدیه
9 ماه قبل

سلام همسرم ۴ساله مواد هرویین رو ترک کرده خیلی هم خوب ترک کردولی بعض وقتا میره مشروب میخوره قاطی میکنه ناراحت میشه اعصابش بهم میخوره چیکارکنم مشروب هم نخوره

داود
داود
9 ماه قبل

سلام. مردی ۵۰ ساله هستم دوفرزند ۷الی ۸ ساله دارم عاشقانه. همسرم رادوستدارم اما نزدیک به ۱ سال است شیشه مصرف می‌کند..وباتمام اشتیاق به زندگی ومن وفرزندان. مرتب از ازدواج وجدایی حرف میزنه وبعد دوباره از بچه ها وزندگی میپرسه دور هستیم ومنزل پدرش است. چه کنم کمک بفرمایید

زهرا
زهرا
در پاسخ به  داود
8 ماه قبل

مصرف نکن توهم بزنی لطفا به خاطر خودتم که شده

زهرا
زهرا
در پاسخ به  داود
8 ماه قبل

خواهشاً لطفا به خاطر بچه خاتم که شده مصرف نکن اونا گناه دارن

علی
علی
9 ماه قبل

با چه داروی محتاد را به توهوم تو مخی صحبت کردن وا دار کنیم

سارا
سارا
1 سال قبل

سلام با فردی که دچار توهم عاطفی شده و از من میخواد کمکش کنم تا به عشقش برسه چطور رفتار کنم مدت دوماهه گل مصرف میکنه و پرخاشگر بدبین شده و به کسی که قبلا دوست داشته الان توهم زده و میگه کمکم کن تا باهاش ازدواج کنم؟

امیر
امیر
در پاسخ به  سارا
1 سال قبل

سلام من در دوران چند سال مصرف شیشه برای اولین بار، با مشکوک شدن به احتمال خیانت خانمم، از طریق مخفی کردن موبایل در منزل، صداها رو ضبط کردم و گوش دادم که بصورت واضح صداهای مشکوک به خیانت خانمم را میشنیدم که گفتند توهم است.الان حدود۶ماه است که پاکم و اصرار به شنیدن دوباره آن وویس های ضبط شده دارم که به خودم ثابت بشه که توهم داشتم. آیا بعداز۶ماه پاکی زمانه مناسبی هست برای دوباره روبرو شدن و گوش دادن به وویسها. یا امکان اینکه بازم همون صداهای قبل از ترک رو بشنوم هست. چقدر باید بگذره از مدت ترکم

علی
علی
در پاسخ به  امیر
9 ماه قبل

دو سال زمان مناسبی هست

زهرا
زهرا
در پاسخ به  امیر
8 ماه قبل

بله بازم توهمی نمیری می‌کشی خانمان بدبخت کردی

عبدالله سمندی
عبدالله سمندی
در پاسخ به  امیر
7 ماه قبل

مگرترک اعتیادانهم ازنوع بدترین مواد که شیره تریاک است هفتادروزنیست موادمخدرصنعتی یکهفته است

.‌و

علی
علی
در پاسخ به  سارا
9 ماه قبل

اگر محتادی عاشق هست ولی به عشقش نرسید چگونه باید از زحنش بیرونش کنه

دکمه بازگشت به بالا