قرص خواب، انواع قرص خواب و عوارض آن
آشنایی با برخی انواع قرص خواب اثرات و چگونگی مصرف آن

فهرست مطالب
انواع قرص خواب و عوارض آن
این روزها، مصرف قرص خواب به شکل قابلتوجهی عمومیت یافته است. تنها در آمریکا، بیش از یکسوم افراد از بیخوابی یا کمخوابی شکایت دارند و به خرید قرص خواب آور قوی روی آوردهاند. مصرف این داروها ممکن است در کوتاهمدت بتواند مشکل بیخوابی را برطرف کند. با این حال، استفاده از داروهای خوابآور در طولانیمدت میتواند با عوارض جانبی جدی همراه باشد. برای آگاهی از عوارض قرص خواب و داروهای آرامبخش پیشنهاد میکنیم با ما همراه شوید. می توانید با بهترین متخصص داروساز صحبت کنید.
قرص خواب آور به انگلیسی
در زبان انگلیسی داروها و قرص خواب آور با عباراتی نظیر Sleeping Pills، Sleep Medications، Insomnia Medications و Sedative Hypnotics شناخته میشوند.
قرص خواب آور چیست؟
خوابآورها گروهی از داروها هستند که برای القاء حس خوابآلودگی یا بهبود کیفیت خواب مورداستفاده قرار میگیرند. از شناختهشدهترین انواع خوابآورهای دارویی میتوان به بنزودیازپینها (benzodiazepines) و باربیتوراتها (barbiturates) اشاره کرد. بهعنوان مثال:
- دیازپام
- اگزازپام
- ملاتونین
- لورازپام
- فلورازپام
- و کلردیازپوکساید چند نمونه از معروفترین داروهای خوابآور به حساب میآیند.
لازم است بدانید، برخی از داروهای غیراختصاصی نظیر پرومتازین و دیفنهیدرامین هم از تأثیرات خوابآوری برخوردارند. در این میان، مصرف گیاهانی نظیر بومادران، سنبلالطیب، حنا و بسیاری موارد دیگر نیز با احساس خوابآلودگی همراه بوده و برای مقابله با بیخوابی بهکار میروند.
از طرف دیگر، گروهی از بنزودیازپینها نظیر زاناکس از جمله داروهای آرامبخش و ضد اضطرابی هستند که خوابآلودگی هم ایجاد میکنند. داروهای یاد شده، ممکن است در کوتاهمدت به خوابیدن شما کمک کنند. با این حال، اغلب آنها اعتیادآور بوده و میتوانند تمرکز و حافظه افراد را به شدت دچار اختلال کنند. به خاطر داشته باشید، مصرف طولانیمدت داروهای خوابآور به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
برخی از داروهای خوابآور با اثرات آرامبخشی، غالباً بهعنوان داروهای بیهوشی مورداستفاده قرار گرفته و مصرف بلندمدت آنها میتواند با فروپاشی سیستم عصبی مرکزی همراه بوده و دوز نامناسب آنها میتواند کشنده باشد.
در این میان، داروهای جدیدتری هم وجود دارند که با اتصال به گیرندههای بنزودیازپین مغز میتوانند زمان انتظار برای به خواب رفتن را کاهش دهند. مصرف این داروها به افراد کمک میکند مدت کمتری را صرف غلت زدن در رختخواب کنند. احتمال وابستگی به داروهای یاد شده کمتر از بنزودیازپینها است. با این حال، استفاده طولانیمدت از این قرصها هم میتواند اعتیادآور باشد.
تعداد دیگری از قرصهای خوابآور، ترشح هورمون ملاتونین را تحت تأثیر قرار داده و از این طریق به خوابیدن افراد کمک میکنند. بر اساس مطالعات، احتمال وابستگی و اعتیاد به این داروها بهمراتب کمتر از سایرین است. به خاطر داشته باشید، فروش قرص خواب آور بسیار قوی بدون نسخه ممنوع بوده و استفاده از آن حتماً باید طبق دستور پزشک انجام گیرد.
مشاوره آنلاین متخصص مغز و اعصاب
عوارض قرص خواب چیست؟
مصرف قرص خواب آور هم درست مانند اغلب داروها ممکن است با برخی عوارض جانبی همراه باشد. با توجه به احتمال تأثیر این داروها بر روند طبیعی تنفس و ایجاد اختلال در آن، افراد مبتلا به بیماریهایی نظیر آسم یا انسداد مزمن ریوی، بیش از سایرین در معرض آسیبهای ناشی از عوارض قرص خواب قرار دارند. به همین دلیل، خرید قرص خواب آور قوی و مصرف آن باید تحتنظر و تجویز پزشک و با ارائه نسخه انجام گیرد. برای اطمینان از نوع و دوز مناسب داروهای خوابآور مصرفی پیشنهاد میکنیم از طریق خدمات مشاوره آنلاین پذیرش ۲۴ با پزشکان و متخصصان حاذق در ارتباط بوده و با آنها مشورت کنید.
شایعترین عوارض قرص خواب آور عبارت است از:
- احساس سوزش یا سوزنسوزن شدن دستها، پاها و بازوها
- افزایش یا کاهش اشتها
- یبوست
- اسهال
- مشکل در حفظ تعادل
- سرگیجه
- احساس خوابآلودگی در طول روز
- خشکی دهان و گلو
- نفخ
- سردرد
- سوزش معده
- اختلال در عملکردهای روزانه
- اختلال در حافظه و تمرکز
- معده درد
- لرزش غیرقابلکنترل برخی از اعضاء بدن
- رویاهای غیرمعمول
- ضعف
مصرف برخی داروهای خوابآور ممکن است با عوارض جانبی پیچیدهتری نظیر راه رفتن، خوردن و آشامیدن، برقراری رابطه جنسی، رانندگی، تماس تلفنی یا حتی آشپزی در حالت خواب و غیرهوشیاری همراه باشد. رانندگی تحت تأثیر داروهای خوابآور از خطرناکترین کارهایی است که میتواند تبعاتی بسیار جدی را به همراه داشته باشد. فراموش نکنید، دوز قرص خواب آور حتماً باید طبق نظر پزشک تعیین شده و بههیچ عنوان نمیتوان آن را برحسب سلیقه شخصی افزایش یا کاهش داد. در عین حال، در صورت مواجهه با هر یک از عوارض و نشانههای یاد شده، لازم است هر چه سریعتر با پزشک معالج خود تماس گرفته یا از طریق خدمات مشاوره آنلاین پذیرش ۲۴ با بهترین متخصصان ایران مشورت کنید.
علائم حساسیت به قرص خواب آور
مصرف قرص خواب آور هم درست مانند سایر داروها در برخی افراد ممکن است واکنشهای آلرژیک را بهدنبال داشته باشد. این حساسیت ممکن است از فرمولاسیون و مواد فعال دارو یا مواد غیرفعال بهکار رفته در آن نظیر رنگ، چسب و پوشش قرص ناشی شود. علائم حساسیت به قرص خواب آور عبارتاند از:
- تار شدن دید و سایر مشکلات مربوط به بینایی
- درد قفسه سینه
- مشکل در تنفس یا بلع
- احساس خفگی
- ورم و کهیر
- گرفتگی صدا
- خارش
- حالت تهوع
- نامنظم شدن ضربان قلب
- بثورات جلدی
- تنگی نفس
- تورم پلک، صورت، لبها، زبان یا گلو
- استفراغ
علاوه بر آن چه گفته شد، حساسیت دارویی به خوابآورها ممکن است با واکنشهای حادی نظیر آنافیلاکسی (Anaphylaxis) و آنژیوادم (Angioedema) همراه باشد. به خاطر داشته باشید، عوارض یاد شده در مواردی ممکن است کشنده بوده و زندگی فرد را با خطر جدی مواجه کنند. در صورت بروز واکنشهای آلرژیک، هر چه سریعتر موضوع را با دکتر بی خوابی خود در میان گذاشته یا از طریق خدمات مشاوره آنلاین پذیرش ۲۴ با متخصص مغر و اعصاب یا متخصص روانپزشک مشورت کنید.
کاربرد قرص خواب آور
از رایجترین کاربردهای قرص خواب آور میتوان موارد زیر را برشمرد:
- کاهش زمان انتظار برای به خواب رفتن
- افزایش مدت خواب
- کاهش تعداد بیدار شدن در طول زمان خواب
- بهبود کیفیت خواب
ترکیب قرص خواب آور و الکل چه تبعاتی را بهدنبال دارد؟
ترکیب داروهای خوابآور و الکل موجب افزایش اثرات آرامبخشی دارو شده و ممکن است با تبعاتی نظیر ایست قلبی و توقف تنفس همراه بوده و نهایتاً به مرگ فرد بیانجامد. در عین حال، هنگام مصرف داروهای خواب آور، لازم است از خوردن میوههایی نظیر گریپفروت و آشامیدن آب آنها خودداری کنید. گریپفروت میزان داروی جذب شده در جریان خون و مدتزمان باقی ماندن آن در بدن را افزایش میدهد. این امر میتواند تبعاتی بسیار جدی را بههمراه داشته باشد.
اعتیاد به قرص خواب آور
پزشک معالج برای مقابله با بیخوابی یا سایر اختلالات خواب ممکن است قرصهای خواب آور را برای مدت چند هفته تجویز کند. استفاده منظم از برخی داروهای خوابآور در طولانیمدت ممکن است با وابستگی یا اعتیاد توأم باشد. این امر میتواند از افزایش تحمل دارویی ناشی شده یا از مسائل روانشناختی نشئت گیرد. وابستگی روانی و جسمی به قرص خواب آور موجب میشود حتی فکر عدم استفاده از این داروها نیز خواب را از چشمان شما ربوده و اضطراب شما را افزایش دهد.
روشهای درمان بیخوابی
رایجترین روشهای درمان بیخوابی عبارتاند از:
درمان دارویی بی خوابی
به طور معمول، درمان دارویی روشی است که در صورت عدم پاسخگویی فرد به روشهای درمان خانگی پیشنهاد شده و تنها برای مدت محدودی ادامه مییابد. نوع و دوز دارو به علائم و سابقه پزشکی شما بستگی دارد. اگر از افسردگی رنج میبرید، لازم است موضوع را با پزشک خود مطرح کنید. افسردگی از اصلیترین عوامل ایجاد اختلال در خواب است. درمان بیخوابی ناشی از افسردگی نیازمند بهکارگیری روشهای متفاوتی است. برخی از شناختهشدهترین انواع داروهای خوابآور عبارتاند از:
قرص خواب آور دیازپام
قرص خواب آور دیازپام نوعی داروی کنترل شده از گروه بنزودیازپینها است که با نام تجاری والیوم (Valium) هم به فروش میرسد. این دارو بهصورت محلول خوراکی، تزریق وریدی، اسپری بینی و ژل مقعدی نیز در دسترس قرار دارد. کاربردهای دیازپام عبارت است از:
- مقابله با اضطراب
- برطرف کردن علائم ناشی از ترک الکل
- کمک به برطرف کردن اسپاسم عضلانی
- کمک به مقابله با تشنج
قطع ناگهانی دیازپام ممکن است با بروز عوارض نامطلوبی همراه باشد. از این جمله، میتوان موارد زیر را برشمرد:
- لرزش غیرارادی اندامهای بدن
- گرفتگی عضلات
- تعریق
- سردرد
- اضطراب
- تحریکپذیری
- توهم
- حساسیت شدید به نور، صدا و تماس فیزیکی
قرص خواب آلپرازوم
قرص خواب آلپرازوم از جمله داروهایی است که برای کوتاهمدت در کنترل اختلالات ناشی از اضطراب مؤثر بوده و علاوه بر بهبود افسردگی در تنظیم خواب نیز تأثیرگذار است. از شناختهشدهترین همگروههای این دارو میتوان به لورازپام، اگزازپام و دیازپام اشاره کرد. قطع ناگهانی آلپرازوم ممکن است با بروز عوارض نامطلوبی همراه باشد. از این جمله، میتوان موارد زیر را برشمرد:
- تغییر خلقوخو
- گیجی و منگی
- تحریکپذیری
- حالت تهوع و استفراغ
- خستگی شدید
- سردرد
- خشکی دهان و گلو
- اختلال در تمرکز
قرص خواب کلونازپام
قرص خواب کلونازپام نیز درست مانند دیازپام از خانواده بنزودیازپینها بوده و علاوه بر برطرف کردن اختلالات خواب بهمنظور جلوگیری از تشنج و اضطراب نیز تجویز میشود. قطع ناگهانی کلونازپام ممکن است با بروز عوارض نامطلوبی همراه باشد. از این جمله، میتوان موارد زیر را برشمرد:
- اضطراب
- بیخوابی
- تحریکپذیری
- تشنج
- حملات پنیک
- معدهدرد
نکته:
داروهای خوابآور باید با تجویز پزشک خریداری شده و طبق دستور وی مورداستفاده قرار گیرند.
درمان خانگی
مؤثرترین روشهای درمان خانگی بیخوابی عبارتاند از:
تغییر سبک زندگی
تغییر سبک زندگی به شکل قابلتوجهی در درمان بیخوابی تأثیرگذار است. برای این منظور، پیشنهاد میکنیم نکات زیر را رعایت کنید:
- تنها در هنگام خوابآلودگی به رختخواب بروید.
- فعالیتهایی نظیر مطالعه، تماشای تلویزیون یا غذا خوردن را در محیط خارج از اتاق خواب انجام دهید.
- تا جای ممکن، ساعت خواب و بیداری خود را تنظیم کنید.
- تا جای ممکن، استرس و اضطراب خود را کاهش دهید.
- از مصرف دخانیات اجتناب کنید.
- از مصرف الکل اجتناب کنید.
- تا جای ممکن از نوشیدن نوشیدنیهای حاوی کافئین خودداری کنید. بر اساس مطالعات، مصرف این قبیل نوشیدنیها تا ۶ ساعت قبل از خواب میتواند در مختل کردن فرآیند خواب تأثیرگذار باشد.
- روزانه حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه ورزش کنید.
- تغذیه سالم به شکل قابلتوجهی در تنظیم خواب تأثیرگذار است. برای این منظور، لازم است بهویژه در وعده شام از غذاهای سبک و زود هضم استفاده کنید.
درمان رفتاری
استفاده از روشهای درمان رفتاری به شما کمک میکند خود را با شرایط محیطی تطبیق داده و موقعیت را برای برخورداری از خوابی بهتر و باکیفیتتر فراهم کنید. از این جمله میتوان به استفاده از روشهای آرامشبخش، مدیتیشن و یوگا اشاره کرد.
درمان گیاهی بی خوابی
استفاده از دمنوشها، عصارههای روغنی و قرصهای گیاهی از عمدهترین روشهای درمان گیاهی به حساب میآیند.
دمنوشها
موارد زیر از بهترین دمنوشهای گیاهی مناسب برای درمان بیخوابی به حساب میآیند:
- گلگاوزبان
- بهارنارنج
- بابونه
- سنبلالطیب
- اسطوخدوس یا لاواندر
- وارنگبو
- گل ساعتی
نکته:
برای تهیه کلیه دمنوشهای یاد شده، کافی است یک تا دو قاشق چایخوری از گیاهان مذکور را در دو فنجان آب جوش ریخته و حدود ۱۰ دقیقه منتظر بمانید. دمنوش دلخواه خود را دو تا سه ساعت قبل از خواب نوش جان کرده و نتیجه را مشاهده کنید.
قرص خواب آور گیاهی
این روزها، برخی از شرکتهای داروسازی انواع قرص خواب آور گیاهی را به بازار عرضه کردهاند. از این میان میتوان موارد زیر را برشمرد:
قرص خواب آور گیاهی تراگزاکوم
قرص خواب آور گیاهی تراگزاکوم از ترکیب گیاهانی نظیر سنبل الطیب، بهارنارنچ، گل ساعتی و درمنه تولید شده و از اثرات آرامبخشی و ضد اضطرابی برخوردار است.
قرص خواب آور گیاهی ترانکی وال
قرص خواب آور گیاهی ترانکیوال با بهرهگیری از عصاره ریشه سنبل الطیب، گل ساعتی، رازک و بادرنجبویه تولید شده و برای کاهش اضطراب و برطرف کردن اختلالات خواب بهکار میرود.
مصرف قرص خواب آور میتواند در بهبود کیفیت خواب، کاهش زمان انتظار برای به خواب رفتن و افزایش مدت خواب تأثیرگذار باشد. با این حال، این قبیل داروها بههیچ وجه نباید به طور همزمان با سایر مواد آرامبخش مورداستفاده قرار بگیرند. انجام این کار، اثرات داروهای خوابآور را تشدید کرده و ممکن است مشکلات جبرانناپذیری را ایجاد کند. نوع و دوز داروهای خوابآور با توجه به پیشینه پزشکی افراد تعیین شده و حتماً باید به تجویز پزشک مصرف شوند. بنابراین، اگر شما هم از بیخوابی رنج میبرید، لازم است هر چه سریعتر به پزشک مراجعه کرده یا از طریق خدمات مشاوره آنلاین پذیرش ۲۴ با متخصص خود مشورت کنید.
باسلام
کسى که دوسال قبل عمل قلب باز انجام داده ایا میتواند بعضى وقتا قرص خواب استفاده کند.
درصورت مثبت بودن جواب از کدوم نوع قرص باید استفاده کند
ترکیب قرص b2و قرص خواب آور اوکیه یا ن
برای بی خوابی روزانه چی بخوریم
دروپریدول چه دوزی قوی است
سلام ببخشید من شبا نمیتونم اصلا راحت بخوابم یا اگرم خوابم ببره چند بار تا صبح بیدار میشوم و همش کابوس میبینم یا توهم میزنم
چیکار باید بکنم؟
آنتی هستامن بخور
قرص دوکسپین بخور شبا بیدار نمیشی
سلام دکتر من خیلی بدخواب هستم یا خیلی دیر خوابم میبره یا تا صبح صد دفعه بیدار میشم چکار کنم کارمند هستم صبحها انگار مریضم وقتی سرکارمیرم
من یه چند سالی میشه که قرص کلونیدین میخوردم ولی این روزا تهیه اش خیلی مشکل شده نمیدونم چه قرصی رو جایگزین کنم
سلام با خوردن قرص دیازپام با سر و صدا ممکنه بیدار بشی از خواب یا نه من هر قرصی خوردم از خواب پریدم میخوام بدونم دیازپام چطوره
بدنتون مقاوم شده به خواب آور
اشغال دیازپام ۱۰
اگه یه خشاب بخوری چی میشه
ی قرص خواب آور خیلی فوری معرفی کنید تروخدا ☹
شربت دیفن هیدرامن
دوکسپین
سلام من مشکل قلب دارم میخوام از قرص خواب آور یا آرامبخش استفاده کنم مشکلی پیش میاد ؟!
گیاهی مثل سنبل الطیب اسطخودوس بهار نارنج استفاده کن
سلام
ببخشید میخواستم بدونم اگه یک نفرمعتادباش قرص خواب مصرف کن چه مشگلی براش پیش میاد
بستگی به اعتیادش داره ودوز قرص خواب معمولاالپروزولام ۱مصرف میکنن بعضی هاهم نیم
ب مرور کمترش کن هر هفته ۲ تا قرص ککم کن تا نیم برسه
سلام آقای دکتر من شب ها نمی توانم بخوابم
اگر بخای البته با مشورت دکتر میتونی یه قرص از شاخه بنزودیازپین مثل اگزازپام یا کلونازپام یا الپرازولام مصرف کنی طبق دستور پزشک.مثلا شب ها یک ساعت قبل خواب به مقدار نصف یک قرص مصرف کنی و براحتی بخوابی.اما قبلش در موردش تحقیقات کن راجب مصرف قرص خواب
سلام اگه ۴ تا ملاتونین ۵ بخورم چه اتفاقی میفته برام
هیچ فقط به ملکوت اعلا میپیوندی خخخخخ
من یه بار ۳ تا ملاتونین رو خوردم تا تونستم بخوابم فقط
هیچی
سلام لطف کنیدپاسخ ماراسریع جواب دهیدباتشکر
والا من درسته دکتر نیستم اما اندازه یک دکتر بابت این چیزا اگاهی دارم چون ۱۵ساله اعتیاد دارم منم مثل شمام فقط چون یکم تجربه دارم به بعضی سوالا ج میدم امیدوارم راضی باشید موفق باشید
کدوم قرص خاب اور قوی تر از همه بود اثرش چند ساعت بود
۶تا ۸لورازپام،کمتر از ۴۵دقیقه نابودت میکنه.پس بعد مصرف لورازپام اگه تاحداکثر ۳۰دقیقه بعد به بیمارستان نری،تموم.مرگ
بیمارسکته مغزی زن سن ۸۵ خوابش کم است وحرف پرتکرارمیزندراه درمان چیست
الپروکیم ۰٫۵ چه نوع قرصی است
الپروکیم همون قرص الپرازولام هست فقط چون شرکت تولیدیش فرق میکنه و فکنم مال شرکت دارو سازی حکیم هست به این دلیل الپروکیم مینویسن که هم نیم میلی داره هم ۱ میل وگرنه هیچ فرقی نداره همون الپرازولام هست
همون الپروزولامه
قرص صورتی رنگ هست واسه خواب استفاده میشه طول مدت خوابشم کم هست سریع تا چشم ها گرم میشه طرف باید بخوابه برای ازبین بردنش از بدن چای داغ بددید طرف بخووره الپروزولام از بین میره
سلام
کسی که به داروهای مسکن حساسیت داره چه ارامبخشی استفاده کنه حساسیت نداره؟؟
اینو حتما باید از پزشک بپرسی و مشورت کنی چون خطر به کما رفتن داره.پس خودسر اقدامی نکن
سلام من ۱۴ سالمه میتونم قرص خواب اور استفاده کنم
نه خیر نیازی نیست چون این قرص ها بسیار اعتیاد اور هستن و حتی از مواد مخدر بدتر هست .شما میتونی از خواب اور های گیاهی یا دمنوش های گیاهی مصرف کنی در غیر اینصورت اعتیاد شدید پیدا میکنی
الپرازولام قویتر است یاکلونازپام؟
کلونازپام خواب عمیقتری میده. ولی کلا قرصهای خواب وابستگی میارن
سلام یه چیزی لازم دارم یا برای خواب یا بیهوشی قوی سریع به نظر شما چی خوبه
سلام خوبین من چندبار ۲۰ تا قرص کلونازپام ۲ خوردم ولی بیهوش نشدم …الآنم شبی ۲ تا میخورم که بخوابم فقط …اصلا امتحان نکن عزیزم نابود میکنه ادمو
کلونازپام ۲ یا ۵ یا ۱۰ با ترانکوپین ۱۰۰ دوتا بخور یا ۲۰۰ خواب خوبی داری
سلام
گَل دوا
سلام من قبلاً خیلی خوب میخوابیدم چند وقته با مشکلاتی روبرو هستم خوددرمانی کردم رو آورم ب قرصهای آرم بخش آخرش ب ترامادول رسیدم الان طوریم که خوابم کلا قاطی شده شبا اصلا خواب نمیرم روزام طوری میخوابم که اصلاً بدرد نمیخوره آیا میتونم الان قرص خواب آور استفاده کنم؟ آگه میتونم و قرصی بهتره ؟با تشکر
سلام شبااصلاخوابم نمیادقرص سیپروهپتادین استفاده می کردم الان قطعش کردم خیلی بیخواب شدم راهنمایی کنید
سلام قرص سیپرو اصلا یه کارایی دیگه داره ربطی به خواب نداره.شما ابتدا با یه پزشگ مشورت کن و ازش بخوا که برای مدت کوتاهی برات قرص اامبخش یا قرص خواب برات تجویز کنه و چرخه خوابت درست میشه
دمنوش گیاهی سنبل الطیب و…
ترامادول بدترین دارو هست عوارض بدی نشون میدده قرص خواب ضررش فراموشی هست ترامادول از هروئین هم بدتره الان بدنت مرفین لازم داره دوزت نمیدونم چقدر بوده وابستگگی داری نداری الان بدنت نیاز داره ب اون خوای اور کلونازپام ۲ بگیر بخوور
باعرض سلام،تاچ مدتی تاثیرداره قرص خواب آب ور
هر کدوم طول مدت زمان خووودش داره برای خواب طولانی من ترانکوپین ۱۰۰ پیشنهاد میکنم
سلام خسته نباشید
ببخشید بنده یه سوالی داشتم اینکه
من دچار بیخابی با کم خوابی نشدم
اتفاقا خوب میخوابم اما خواب شبم اصلا عمیق
نیست یا اینجوری بگم که اکثرا روزا خوابم میاد
و شبا بیدارم
میتونم از این قرص ها شب استفاده کنم که
شب رو کامل و عمیق بخوابم و بجاش روز دیگه
احساس خواب نکنم ک به کارام برسم
سلام ببین عزیز واسه داشتن خواب خوب چندتا عوامل هست که تاثیر میزاره شما اول سعی کن روزا به هیچوجه نخوابی حتی چرت کوتاه.دوم اینکه فعالیت بیشتری داشته باش.یه رژیم غذایی خوب داشته باش از استرس و اضطراب دور باش و شبا وعده غذایی سبک بخور.
واگه از قرص خواب استفاده میکنی باید بگم یه ساعت قبل رفتن تو رخت خواب قرص بخوری و همون لحظه دراز بکشید بخابی.چون حتی اگرم قرص بخوری اما به یه فعالیت مشغول باشی دیگه بی فایده میشه.و اثری نمیکنه.
من به دلیل مشکلی که در محل خواب دارم وبالاجبار باید در ان مکان بخوابم میخواهم خوابم خیلی سنگین باشد که حتی با صدلهای بلند هم بیدار نشوم
علت اون مکان که مشکل داری چیه؟
اره میشه با قرص اما فقط باید دوز بیشتری مصرف کنی
کلونازپام ۲ ، ۴ عدد ترانکوپین دو تا ۱۰۰ آلپروزولام ۱ ، ۳ عدد
اگهبرایهاولینبارزیادبخورمچی،فقطمیخوامکهبیهوشبشم
چرا میخایی بی هوش بشی
سلام و روز بخیر .شدید از بیخوابی یابدخوابی رنج میبرم شبا اصلا خواب ندارم در روز هم پنج ساعت تورختخوابم شاید ده ددقیقه چرت بزنم واسه اینکه بخوابم رو آوردم قرص خواب که این هم معضلی شده بدون نسخه نمیدند یه قرصی یه دارویی معرفی کنید که بدون نسخه هم بشه تهیه کرد کمک به خواب کنه زود بخوابم نشب مصرف کنم تازه روز چشام گرم بشه تا نخواببم کلافه بی حوصله ام تاثیر رو خوراکمم گذاشته سوء اشتها .فلذا مجدانه خواهش میکنم کمک کنید قبلا خوش خواب بودم وعشقم خواب بود اشاره میکردم خوابم میبرد الان به زور دارو .دلم لک زده واسه یه خواب هشت ساعته.اونم فقط با قرص دیازپام خ ابم میبره
گیاه باجرا تهیه کن خواب میری
بازم یه چرت میزنی من اصلاخوابم نمیبره ۴روزه که بیدارم چشام داره میزنه بیرون ولی اصلاخوابم نمیاد
بخشید که میپرسم
ایا به شیشه اعتیاد داری یا نه؟
هیچ کدوم ازاین قرص های که گفتین منو خواب نمی کنه لطفا یه قرص خیلی قوی رو معرفی کنید
کلوزاپین
سلام دوستان مریضی ۸۶ساله سکته کرده و از ناحیه راست بدن و زبان کاملا فلج میباشد ..نامبرده مشکل کم خوابی دارند…چ قرصی باید مصرف کنند
قرص ترازدون برای خواب مصرف کن
عزیز اخه چدا با یخ کم اطلاعات ناکافی که از اینترنت خوندین برای مردم طبابت و دارو تجویز میکنید؟؟؟؟؟
میگه مریض ۸۶ ساله و سکته کرده.اخه اگه خدایی نکرده یه الرژی کوچک داشت با خوردن اون قرص طرف به اغما یا کما میره
حتما زیر نظر پزشک
سلام,خسته نباشید من بیخوابی شدید دارم و شبی ۲ تا ملاتونین ۵ میخورم ملاتونین حداکثر تا چه دوزی در یک شب مجاز هست؟
ممنون
سلام طبق نظر پزشک معالج عمل کنین ولی تا ۱۰میلی گرم معمولا مشکلی نداره
سلام ببخشیدکدوم قرص خواب آورقوی ترهستش؟؟؟
باید نوع بیخوابی مشخص گردد.بنابر نوع بی خوابی ، و علت های آن دستورات و داروهای مختلفی تجویز میشود.حتما با پزشک مشاوره کنید.
قرص الپرازولام ۱۰برابر کلونازپام قویتزه و قرص کلونازپام هم ۱۰برابر دیازپام قویتزه ولی داروهای اعتیاد آور حد و مرزشون کسی که برا بار اول میخاد مصرف کنه ۱۴روز میتونه بخوره ولی شما سعی کنید به ۱۴ نکشه ۱۲و۱۳شب بخور بعد قطع کن چون ادامه دادن قرص های خواب آور دراز مدت سطح سرمی دارو تو خون بالا میبره کم کم دیگه این قرص ها تاثیر چندانی ندارن اونوقت باید زیر نظر روانپزشک قرص های ۴و۵ترکیبی اعصاب استفاده کنی
ببخشید من هیچ بیماریی ندارم باید چه نوع داروی خوابی مصرف کنم
سلام دوست عزیز
با تشکر از ثبت مشکل شما
کامنت شما توسط پزشک متخصص دیده شد اما نیاز به شنیدن شرح بهتر و بیشتری از بیماری شما دارد.
لطفا از طریق این لینک با پزشک آنلاین داروسازی گفت و گو کنید .
مشاوره آنلاین با پزشک داروسازی
اخه نوشته که هیچ بیماری نداره.چه دایلی هست که ذ خواب مصرف کنه.انسان سالم نیاز به هیچ دارو یا قرص آرامبخش یا قرص خواب نداره
کلردیازپوکساید۵ به مدت ۱۴روز در غیر اینصورت بمدت ۱۲روز کلونازپام ۱میلی یک قرص روز ۱۳دهم دیگه نباید حتی یک چهارم قرص هم مصرف کنی به کلی قطعش کنی
سلام وقت بخیر
برنامه کاریم ۵ صبح میرم سر کار و تا میام خونه میشه ساعت ۵ عصر خیلی خسته و خوابالودم ولی هر کار میکنم خوابم نمیبره واقعا نیاز دارم وقتی میام خونه بتونم فقط ۲ ساعت بخوابم زندگیم بهم ریخته چه دارویی استفاده کنم خوابم ببره
سلام دوست عزیز
با تشکر از ثبت مشکل شما
کامنت شما توسط پزشک متخصص دیده شد اما نیاز به شنیدن شرح بهتر و بیشتری از بیماری شما دارد.
لطفا از طریق این لینک با پزشک آنلاین داروسازی گفت و گو کنید .
مشاوره آنلاین با پزشک داروسازی
کلونازپام ۱میلی نصف قرص نیم میل به مدت ۱۳روز به روز چهاردهم نکشه قطع گردد یا یک چهارم قرص کلونیدین همراه نصف قرص کلونازپام ۱میلی به مدت ۱۳و۱۴روز استفاده کنی چون کلونیدین همراه کلونازپام اثر کلونازپام ۲و۳برابر میکنه
کلر دیاز پوکساید واسه خواب هم بخوریم خوبه؟
سلام
سلام داروهایی که ذکر کردید تداخلی با هم ندارن هر چند توصیه میکنم از خوددرمانی پرهیز کنید.
سلام مردی هستم یه روز خواب دارم یه رو ندارم میخواستم علتشو بدونم ممنون
سلام خسته نباشید من بیماری افسردگی گرفتم یکساله دکتر نرفتم خودم دارم خودم را درمان میکنم اگه بتونم به موقع بخوابم همچی خوب میشه میشه بگین چه قرصی باید بخورم
ملاتونین ۵ میلی گرم
از قرص ترازودون یا زولپیدم به مدت ۱۴روز
سلام، کسی که به خوردن قرص آهن حساسیت داره، کدوم قرص خواب آور یا نوعش رو توصیه میکنین، یا منع میکنید. ممنون از لطفتون
ملاتونین میتونید مصرف کنید