داروی سیپروفلوکساسین

کاربرد | مقدار و روش مصرف | عوارض جانبی | Ciprofloxacin

نام تجاری داروی سیپروفلوکساسین

Ciproxin

کاربرد داروی سیپروفلوکساسین

درمان عفونت

اشکال دارویی سیپروفلوکساسین

قرص ، شربت (سوسپانسیون) ، تزریق

 اطلاعات دارویی سیپروفلوکساسین

سیپروفلوکساسین یک آنتی بیوتیک کینولون است که برای عفونت‌هایی مانند عفونت‌های قفسه سینه، عفونت‌های ادراری، پروستاتیت، عفونت‌های دستگاه گوارش، عفونت‌های استخوان و مفصلی تجویز می‌گردد و با کشتن میکروب‌های (باکتری‌ها) مسئول ایجاد عفونت، بیماری را درمان می‌کند.
داروی سیپروفلوکساسین به صورت پماد و قطره چشمی نیز برای درمان عفونت چشم به کار می‌رود، به منظور کسب اطلاعات بیشتر درباره سیپروفلوکساسین چشمی به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.

نحوه مصرف قرص سیپروفلوکساسین

  • قبل از شروع درمان با داروی سیپروفلوکساسین، بروشور دارویی داخل بسته را به دقت مطالعه کنید. این بروشور به شما کمک می‌کند تا اطلاعات جامعی را راجع به دارو به دست آورده و از عوارض جانبی احتمالی آن مطلع شوید.
  • دوز و مقدار دارو، از فردی به فرد دیگر متفاوت است؛ دارو را دقیقا همانطور که پزشک به شما تجویز کرده است، استفاده نمایید. معمولاً باید دوز این دارو هر ۱۲ ساعت مصرف شود.  دوز این دارو برای کودکان، بر اساس وزنشان و به صورت شربت تجویز می‌شود.
  • معمولاً دوره درمان با این آنتی بیوتیک یک هفته است؛ البته قابل ذکر است که دوره درمان با سیپروفلوکساسین بین ۲۸-۳ روز متغیر است و باید به تجویز پزشک خود توجه نمایید.
  • برای بهتر شدن کارایی آنتی بیوتیک سیپروفلوکساسین ، سعی کنید دوزی از دارو را از دست ندهید.
  • دارو را نجوید بلکه آن را با مقدار زیادی آب قورت دهید.
  • دو ساعت قبل و بعد از مصرف سیپروفلوکساسین ، از خوردن شیر، دارو یا شربت ضد اسید معده و یا داروهای حاوی روی و آهن (مانند مولتی ویتامین) اجتناب نمایید زیرا این‌ها در جذب سیپروفلوکساسین تداخل ایجاد می‌کنند.
  • اگر فراموش کردید که دوز داروی روزانه خود را در زمان مشخص مصرف کنید اما به زودی یادتان افتاد، دارو را مصرف کنید؛ اما اگر زمانی به یاد آوردید که نزدیک به ساعت دوز بعدی دارو است، دوز از یاد رفته را مصرف نکنید. نباید به خاطر دوز از یاد برده شده، دو دوز از دارو را باهم مصرف کنید.
  • نحوه مصرف سیپروفلوکساسین ۵۰۰: سیپروفلوکساسین ۵۰۰ را باید روزی دو بار در نوبت‌های صبح و شب مصرف کرد تا غلظت مناسب خون در بدن ایجاد شود.
  • قرص سیپروفلوکساسین ۲۵۰ برای چیست: سیپروفلوکساسین ۲۵۰ برای افرادی که وزن آن‌ها کمتر از ۵۰ کیلوگرم و سن‌شان بالای ۱۷ سال است، تجویز می‌شود.

توصیه می‌کنیم پیش از اقدام برای مصرف این دارو  با پزشک متخصص عفونی مشورت کنید.
وب‌سایت و یا اپلیکیشن پذیرش۲۴ توانسته است به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین؛ امکان مشاوره تلفنی، متنی، صوتی با بهترین پزشک آنلاین متخصص عفونی را فراهم کند.

 

موارد منع مصرف داروی سیپروفلوکساسین

به تاریخ انقضای قرص سیپروفلوکساسین توجه کنید و اگر دارویی که در دستتان است تاریخ انقضای آن تمام شده است، از مصرف آن خودداری کنید.

هرگز قرص سیپروفلوکساسین را به فرد دیگری حتی با علائم مشابه خودتان تجویز نکنید.

  • تداخل دارویی سیپروفلوکساسین را چک کنید و اگر در حال استفاده از دارویی هستید که با این دارو تداخل دارد، با پزشک خود راجع به استفاده از داروهایتان مشورت نمایید.
  • مصرف سیپروفلوکساسین در دوران بارداری و شیردهی، در دوران بارداری و شیردهی، نباید دارویی را خودسرانه و بدون مشورت با پزشک استفاده کنید. داروها می‌توانند آثار مخربی روی جنین و یا خودتان داشته باشند.
  • تاثیر سیپروفلوکساسین بر رانندگی و کار با ماشین آلات:سیپروفلوکساسین ممکن است شما را بی حال یا خواب آلود کند، قبل از رانندگی و کار با ماشین آلات از هوشیاری خود مطمئن شوید.
  • تداخلات دارویی سیپروفلوکساسین:تداخل دارویی ممکن است عملکرد داروها را تغییر و خطر ابتلا به عوارض جانبی جدی را افزایش دهد. یک لیست از تمام داروهایی (ازجمله داروهای با نسخه / بدون نسخه و داروهای گیاهی) که استفاده می‌کنید تهیه کرده و آن را با دکتر و داروساز خود به اشتراک بگذارید. دوز دارو مصرفی خود را بدون مشورت با دکتر خود تغییر نداده و یا مصرف دارو را ترک نکنید.
  • برخی از داروهایی که ممکن است با سیپروفلوکساسین تداخل کنند، عبارتند از:”رقیق کننده‌های خون” (به عنوان مثال، وارفارین)، دوفتیلید (dofetilide)، متانامین (methenamine)، متوتروکسات (methotrexate).
    اگر چه بیشتر آنتی بیوتیک ها بعید است که کنترل بارداری را تحت تأثیر قرار دهند اما آنتی‌بیوتیک‌هایی مثل ریفامپین (rifampin) و ریفابوتین (rifabutin)، اثر بخشی کنترل بارداری هورمونی از قبیل قرص، پچ، یا حلقه را کاهش می‌دهند. قبل از استفاده از آنتی بیوتیک‌ ها با پزشک خود مشورت کنید.
    علاوه بر سیپروفلوکساسین بسیاری از داروها ممکن است ریتم قلب (طولانی شدن زمان QT) را تحت تأثیر قرار دهند، از جمله: آمیودارون (amiodarone)، دوفتیلید (dofetilide)، کینیدین (quinidine)، سوتالول (sotalol) و …
  • سیپروفلوکساسین می‌تواند سرعت حذف سایر داروها از بدن را کاهش دهد و بر عملکرد داروهای دیگر تأثیر گذارد. نمونه‌هایی از این داروهای تحت تأثیر عبارتند از: دولوکستین (duloxetine)، پیرفنیدون (pirfenidone)، تاسیملتئون (tasimelteon)، تیزانیدین (tizanidine) و …
  • سیپروفلوکساسین می‌تواند تأثیر کافئین را افزایش دهد از نوشیدن مقدار زیادی از نوشیدنی‌های حاوی کافئین (قهوه، چای، نوشابه مشکی) و یا خوردن مقادیر زیادی شکلات یا مواد غذایی حاوی کافئین ، اجتناب کنید.

موارد هشدار و احتیاطات ویژه حین مصرف داروی سیپروفلوکساسین

بعضی دارو‌ها را نمی‌توان در بعضی از شرایط تجویز نمود و بعضی دارو‌ها نیز در صورتی که نیاز به درمان تکمیلی باشد تجویز می‌گردد؛ بنابراین بهتر است که قبل از مصرف داروی سیپروفلوکساسین ، پزشکتان از موارد زیر مطلع باشد:

  1. در صورتی که باردار هستید یا قصد باردار شدن دارید و یا به نوزاد خود شیر می‌دهید.
  2. اگر شما زیر ۱۸ سال سن دارید.
  3. اگر تاکنون دچار مشکلی مانند التهاب تاندون شده‌اید.
  4. اگر هر گونه مشکل کلیوی دارید.
  5. اگر شما مبتلا به صرع و یا هر وضعیت دیگری همراه با تشنج هستید.
  6. اگر دچار هرگونه بیماری قلبی و یا ضربان قلب غیر معمول هستید.
  7. در صورتی که به بیماری میاستنی گراویس (بیماری ضعف عضلانی) مبتلا هستید.
  8. اگر کمبود گلوکز ۶ فسفات دهیدروژناز (G6PD) دارید. این یک اختلال ژنتیکی است که باعث حساسیت به خوردن مواد غذایی مانند باقلا می‌شود.
  9. اگر در حال مصرف داروی خاصی هستید. این داروها شامل تمامی داروهای در دسترس است، چه برایتان تجویزشده است و چه بدون تجویز پزشک آن را مصرف می‌کنید نظیر داروهای گیاهی و داروهای مکمل.
  10. اگر سابقه واکنش آلرژیک به دارو یا آنتی بیوتیک کینولون دیگری (مانند نورفلوکساسین، افلوکساسین، لووفلوکساسین، موکسی فلوکساسین و اسید نالیدیکسیک) دارید.

عوارض قرص سیپروفلوکساسین

همه داروها ممکن است عوارض جانبی ایجاد کنند. اما بسیاری از مصرف‌ کنندگان نیز هیچ نوع عارضه‌ای بروز نمی‌دهند. یکسری از عوارض بعد از گذشت مدت کوتاهی از مصرف دارو، از بین می‌روند. در‌ صورت بروز مستمر هریک از عوارض می‌بایست به پزشک اطلاع داده شود:

  • احساس بیماری: غذاهای ساده بخورید.
  • اسهال: مقدار زیادی مایعات بنوشید تا جایگزین آب از دست رفته از بدنتان شود.
  • نکته مهم: در برخی از افراد ، سیپروفلوکساسین عوارض جانبی نادر اما جدی را ایجاد می‌کند ، اگر هر یک از عوارض زیر در شما به وجود آمد ، در اسرع وقت با پزشک خود مشورت کنید.
  • واکنش‌های آلرژیک ، مانند تورم اطراف چهره و دهان، بثورات پوستی و یا هر مشکل تنفسی
  • درد یا تورم در مفاصل
  • اختلال فکری در مورد آسیب رساندن به خودتان
  • اگر شما هر علائم دیگری دارید که احساس می‌کنید به خاطر استفاده از داروی سیپروفلوکساسین می‌باشد، با پزشک خود مشورت کنید.مصرف بیش از حد داروی سیپروفلوکساسین (مسمومیت دارویی)
  • سیپروفلوکساسین را بیش از دوز تجویز شده توسط پزشک ، مصرف نکنید.
  • اگر احساس کردید که فردی دچار مسمومیت شده است و علائمی مانند تنگی نفس ، غش و ضعف (از حال رفتن) در او دیدید، سریعاً با اورژانس تماس بگیرید.

شرایط نگهداری داروی سیپروفلوکساسین

  • دارو را از دسترس کودکان دور نگه دارید.
  • دارو را در جایی خشک و خنک و به دور از گرما و تابش نور مستقیم نگه‌ دارید.
  • اگر پزشک داروی سیپروفلوکساسین مایع (سوسپانسیون) برای شما تجویز کرده است، این دارو باید توسط داروخانه ساخته شود و تاریخ انقضای آن ۱۴ روز بعد از تولیدش است، به یاد داشته باشید که تاریخ انقضای روی در بطری را بررسی کنید و بعد از این تاریخ از آن استفاده نکنید.

سوالات متداول در باره قرص سیپروفلوکساسین

پاسخ سوالات از نظر و مورد تایید اقای دکتر مهدی فرخ سیر متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری می‌باشد.

قرص سیپروفلوکساسین برای عفونت ادراری؟

این دارو برای درمان عفونت های ادراری نیز استفاده میشود.

کاربرد سیپروفلوکساسین برای کرونا چیست؟

چون ویروس کرونا هیچ گونه آنتی بیوتیکی بر روی آن تاثیر ندارد، قرص سیپروفلوکساسین نیز تاثیری در درمان کرونا ندارد؛ مگر آن که عفونتی همزمان با کرونا در بدن شما وجود داشته باشد که در‌این‌صورت نیازمند درمان به‌وسیله سیپروفلوکساسین هستید.

آیا قرص سیپروفلوکساسین برای گوش درد مناسب است؟

قرص یا قطره سیپروفلوکساسین برای درمان عفونت گوش به کار می‌رود ولی در درمان عفونت‌ گوش میانی که دلیل عفونت آن میکروب‌هایی همچون پنوکوکوک و هموفیلوس هستند و قبل از دوران بلوغ رخ می‌دهد، این دارو هیچ اثری ندارد. مصرف سیپروفلوکساسین به‌دلیل ایجاد عوارض تاندونی برای افراد زیر ۱۷ سال توصیه نمی‌شود. در نوعی از عفونت گوش که به عفونت گوش شناگران مشهور است، استفاده از این قرص موثر خواهد بود. همچنین در عفونت‌های گوش خارجی نیز استفاده از قرص سیپروفلوکساسین متداول است.

آیا سیپروفلوکساسین در درمان عفونت واژن موثر است؟

سیپروفلوکساسین در درمان عفونت واژن هیچ تاثیری ندارد ولی اگر بیماری علاوه‌بر عفونت واژن، همزمان دچار عفونت ادراری شود، درمان عفونت ادراری با سیپروفلوکساسین یکی از گزینه‌های مهم انتخاب پزشک خواهد بود.

تاثیر قرص سیپروفلوکساسین بر پریود چگونه است؟

قرص سیپروفلوکساسین هیچ گونه تاثیری بر روی پریود ندارد.

نحوه مصرف قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰؟

قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ روزی دوبار باید استفاده شود صبح و شب تا ان غلظت مناسب در خون ایجاد شود.

قرص سیپروفلوکساسین ۲۵۰ برای چیست؟ قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ برای چیست؟

قرص سیپروفلوکساسین ۲۵۰ توی افرادی که وزنشان زیر ۵۰ است و سنشان بالای ۱۷ سال است تجویز می شود بسته به وزن بیمار ۵۰۰ و ۲۵۰ را تجویز می شود.

مطالبی که در مقاله بالا ذکر شد فقط جنبه آگاهی بخشی و افزایش اطلاعات شما دوستان عزیز است. و به هیچ وجه جایگزین توصیه پزشک متخصص نیست. لازم است برای مصرف کردن دارو و دانستن عوارض جانبی آن با توجه به سوابق پزشکی خود با دکتر متخصص مشورت کنید.

دریافت مشاوره آنلاین عفونی و گرمسیری از متخصص

 

دکتر مهدی فرخ سیر

دکتر مهدی فرخ سیر متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری، فارغ‌التحصیل علوم پزشکی همدان ۱۳۷۶ هستند و سابقه درخشانی
در کرونا در غرب کشور دارند.
حیطه فعالیت ایشان در زمینه‌های درمان سل، درمان عفونت کودکان، درمان کرونا، درمان آسم و آلرژی، زگیل تناسلی،
تست میکروب معده، درمان زخم‌های مضمن، کرایوتراپی (انجماد) زگیل و تبخال تناسلی، درمان عفونت های پوستی و زخم
پای دیابتی، درمان عفونت‌های داخلی و ریه، بیماری‌های مقاربتی و تشخیص و درمان عفونت اندام‌های مختلف است.

۳.۵/۵ (۲۴ نظر)

تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴

تیم تحریریه پذیرش۲۴ متشکل از پزشکان متخصص و پرستاران دارای مجوز، مترجمان و نویسندگان با تجربه در حوزه تولید محتوای پزشکی و سلامتی تمام تلاش خود را در جهت اطلاع رسانی و آگاهی سازی کامل و جامع در خصوص داروها، بیماری‌ها و سایر اطلاعات سلامتی برای استفاده عمومی کاربران پذیرش۲۴ از منابع معتبر علمی به کار می‌بندد.
guest
167 پرسش و پاسخ
بیشترین امتیاز
جدیدترین قدیمی ترین
Inline Feedbacks
نمایش همه نظرات
فاطیما
فاطیما
10 ماه قبل

سلام وقت بخیر ، من عمل کیست مویی انجام دادم و دکتر قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ تجویز کرده ، به شدت سرگیجه دارم و حالت تهوع ، آیا ادامه بدم به مصرف دارو ؟

حنا
حنا
1 سال قبل

سلام بر دکتر
ببین من ۴ سال پیش تا الان گوش خوب نشد و خیلی درد داره منظور گوش میانی عفونی کرده بود
چندبار رفتم دکتر تخصصی
اما متاسفم دکتر متوجه نشد و الکی قطره داد به من .
الان خیلی تحمل کردم هم خیلی حالم بد بود
خب الان چندتا شرایط بگم
واسه گوش میانی پشت عفونی کرد
هم سرگیجه هم حال تهوع هم کاهش شنوایم هم لوله کنار گردن هم بینی درد داره همین
می‌توان کمکم کن

علی
علی
در پاسخ به  حنا
1 ماه قبل

بنظرم شما اول باید دوره اکابر برید تا فارسی رو درست بنویسید، اینجوری به دکترتون هم بهتر میتونید بیماریتون و توضیح بدید

الهه خسروی
الهه خسروی
1 سال قبل

سلام من بیشتر اوقات یکی ازرگهای سرم حالت جرقه میزندوقنی گلوم در می‌کنه یامیزنه به گوشم یا داخل سرم چکارکنم؟

فتانه
فتانه
1 سال قبل

اگر همزمان دو‌عدد قرص سی‌روفلوکساسین مصرف شود چیکار باید کرد ؟

دکتر ارمین محمدی لیر
در پاسخ به  فتانه
1 سال قبل

سلام مشکلی پیش نمیاد.

زینب
زینب
1 ماه قبل

سلام خسته نباشید من سیپروفلوکساسین استفاده میکنم یادم رفت ب دکتر بگم بچه شیرمیدم اشکالی نداره میخورم

مصطفی.ش
مصطفی.ش
1 ماه قبل

باسلام ببخشید من کیست مویی داشتم جراحی کردم بصورت باز دکتر قرص سیپر فلوکساسین ۵۰۰ داده بنظر شما سیپروفلوکساسبن بهتره یا سفالکسین..ممنون

اسرافیل فتحی
اسرافیل فتحی
1 ماه قبل

سلام.قرص سیپروفلوکساسین با داروهای فشارخون مثل لوزارتان اچ و آملودیپین تداخل دارد یا نه

فاطمه
فاطمه
2 ماه قبل

چرا بعداز خوردن قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰پریود میشم

معصومه
معصومه
2 ماه قبل

سلام قرص سیپروفکت برای شیردهی مشکل دارد یانه

طاهره صادقی
طاهره صادقی
2 ماه قبل

سلام وقت بخیر من ۵ روز میباشد جراحی مثانه کرده ام الان سوندبهم وصل میباشد
ازاین قرص
سیپروفلوکسا سین استفاده میکنمودر حال حاصر خون ولخته خون دیده میشود ایا مربوط به قرص میباشد

حافظ
حافظ
2 ماه قبل

سلام میشه قرص سیپروفلوکساسین را برای عفونت ریه استفاده کرد.

حافظ
حافظ
2 ماه قبل

سلام آیا میشه از قرص سیپروفلوکساسین۵۰۰برای درمان عفونت ریه استفاده کرد؟

سید یوسف خدادادی
سید یوسف خدادادی
3 ماه قبل

با عرض سلام و ادب ایا مصرف سیپروفلوکساسین ۵۰۰ با قرص اهن مشکل ساز میشود ?

مهری
مهری
4 ماه قبل

سلام وقت بخیر ببخشید قرص سیپروفلوکساسین در دوران شیردهی ضرردارد؟

دهقانی
دهقانی
4 ماه قبل

سلام قرص سیپروفلوکستین برای عفونت کلیه هم استفاده میشود

نیلوفر
نیلوفر
5 ماه قبل

من برای عفونت ادراری پیش دکتر رفتم و سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر دوازده ساعت برام تحویز کرد. دو روزه مصرف میکنم و ادرارم به شدت پررنگ (نارنجی قرمز) شده. باید قطع کنم؟ چیکار کنم؟

علیرضا
علیرضا
5 ماه قبل

سلام .با تشکر از وقتی که برای مردم میزارید وراهنماییهایی که میکنید.من ۶۰ سالمه و۱۴ روز پیش عمل لاپاراسکوپی کیسه صفرا داشتم ودکتر م بعدش برا سیپروفلوکساسین ۵۰۰ نوشت والان اشتهام کم شده وگاهی حالت تهوع دارم وبی قرارم ومیل به غذا درمن کم شده وحدود از ۳۰ کپسول ،۷ عدد مانده که میخام دیگه نخورم.در ضمن به دلیل بالابودن چهاردهم اسی آوریم و ورم پام ،قرص الحکیم روزی یکبار مصرف میکنم وقرص اعصابم که اسمش بوسیپرون هست ونصفی هر روز صبح مصرف میکنم.لطفا بگید کپسول قطع کنم یا ادامه بدم.ممنون از شما.

اعظم
اعظم
5 ماه قبل

سلام ۴۰روز پیش عمل پارگی تاندون سرشانه انجام دادم و۱۰روز است این دارو را بعلت عفونت مثانه وبوی بد ادرار دادند ۵روز دوقرص ۵۰۰و۵روز دوم روزی یک قرص خورده شده ایا مشکلی ایجاد نمی کند ؟گاهی روزها خارش می گیرم باید چکار کنم تا چند روز دیگر بخورم؟۱۴تای دیگر دارم

جانفشان
جانفشان
5 ماه قبل

سلام روزی چند تا از کپسول سیپروفتوکساسینخورد۵۰۰من ۳رادریک روز خوردم الان حالت دل پیچه دارم خیس عرق شدم چکار کنم ممنون از محبت شما

مهدی ازادی
مهدی ازادی
6 ماه قبل

سلام مادم مشکل معده دارند چند سالی است ک امپرازول و میترانیدازول مصرف میکنن و جدیدا عمل سنگ کلیه داشتن بعد عمل چند روزی هست مشکل خشکی دهان و تنگی نفس دارن و مشکل معدشون بدتر شده این مشکل از چی میتونه باشع و اینکه ایا قرص سیپروفلروکساسین میتونه علت تشدید معده درد باشد ؟

ژیلا
ژیلا
6 ماه قبل

قرص سیپروفلوکساسین برای عفونت ادرار یک ۵۰۰ساعت ۶/۳۰خوردم با آب فراوان
کمی حالت خواب آلوده و گیجی دارم
طبیعی هست؟؟؟
آیا میتونم داروی اعصابم رو بخورم
ترانکوپین ۲۵و سرترالین ۱۰۰؟؟؟

احمدی
احمدی
6 ماه قبل

سلام من قرض سیپرو فلوکساسین را اشتباهی جویدم البته صبح وزیر کاشت مو بودم حالم بد شد و حالت تهوع داشتم مربوط به اشتباه مصرف کردن بوده الان باید چیکار کنم

کسری
کسری
6 ماه قبل

اورولوژیست من این دارو را برای یک عفونت ساده برای من تجویز کرد، بعد از یک هفته درد های مختلف شروع شد، درد های شدید اسکلتی و عضلانی، اختلالات خواب و پنیک اتک نوروپاتی محیطی روی صورت و دست و پا، انقباض عضلانی نا خواسته، پرش بدن در خواب، خشکی مفاصل، درد در بافت های همبند مثل تاندون و رباط ها، مشکلات گوارشی، و همچنین الان بعد از ٨ ماه هیچ کدام از این عوارض از بین نرفته، در ضمن من یک فرد ورزشکار و فعال بودم قبل از خوردن این دارو، امیدوارم این بلا سر همون دکتر نادان بیاد که قبل از آزمایش همچین داروی سنگینی را به من داد، به هیچ وجه این دارو را برای عفونت های ساده مصرف نکنید چون به مغز و اعصاب آسیب دائمی میزنه این رو در سایت fda نوشته، درضمن من دوچار فیبرومالژیا شدم یک بیماری مزمن و طولانی مدت، نکته دیگر: این دارو سطح روده شما را از بین میبره و باکتری های مفید روده را همراه با دیگر باکتری‌ها از بین میبره، این دارو سلول های میتوکندری مغز شما را ازبین میبره در مصرف این دارو کاملا دقدت کنید.

علی
علی
در پاسخ به  کسری
2 ماه قبل

هنوز هم این علائمو دارید؟

فاطمه
فاطمه
7 ماه قبل

سلام من قرص(پروپرانولول،آتورواستاتین،نیتروکاردین)مصرف میکنم الان اسحال داشتم رفتم دکتر گفت عفونت داری برام قرصسیپروفلوکساسین ۵۰۰ تجویز کرده میخواستم بدونم مصرف کنم مشلی داره یا ن ممنون

فاطمه
فاطمه
7 ماه قبل

سلام من ۹۸سال سن دارم رفتم دکتر آزمایش دادم میگه عفونت داری برام قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ تجویض کرده من قرس قلب(نیتروکاردین،آتورواستاتین،پروپرانولول مصرف میکنم میخواستم بدونم این.سیپروفلوکساسین برام خوبه که مصرف کنم ممنون

فاطمه
فاطمه
7 ماه قبل

سلام من ۹۸سال سن دارم رفتم دکتر آزمایش دادم میگه عفونت داری برام قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ تجویض کرده من قرس قلب(نیتروکاردین،آتورواستاتین،پروپرانولول مصرف میکنم میخواستم بدونم این.سیپروفلوکساسین برام خوبه که مصرف کنم ممنون

عسل
عسل
در پاسخ به  فاطمه
4 ماه قبل

هنوز نمردی؟

عغار
عغار
در پاسخ به  عسل
3 ماه قبل
سروین
سروین
در پاسخ به  عسل
2 ماه قبل

شما روی شعورت بیشتر کار کن

Last edited 2 ماه قبل by سروین
فردین
فردین
7 ماه قبل

سلام من چند روز دل پیچا هستم حالا زیر شکمم دردمیکنه نمیدونم چه قرصی بخورم اگه این قرص رو بخورم خوب میشم یا نه

جواد مشهدی
جواد مشهدی
در پاسخ به  فردین
1 ماه قبل

سلام، این قرص سیپروفلوکساسین برای رفع عفونت گلو مفیده یا به عوارضش نمیارزه؟

مریم
مریم
8 ماه قبل

سلام من سیپیروفلو کساسین میخورم یبوست میگیرم علت چیه ؟

مریم
مریم
8 ماه قبل

سلام من اشتباهی رقص ۵۰۰ ساعت ۹ خوردم بعد ۳ ساعت بعدم خوردم مشکلی نداره!؟

وحید فهندژ
وحید فهندژ
9 ماه قبل

سلام .
قرص سیپروفلوکساسین به قطع ادرار در حین ادرار تآثیر دارد ؟

فرهادم ا ز لرستان
فرهادم ا ز لرستان
در پاسخ به  وحید فهندژ
2 ماه قبل

چرا جواب نمیدی دکت عزیز ومهربون

سلطانی
سلطانی
10 ماه قبل

سلام
سیپروفلوکساسین تزریق در سرم دکستروز ۵ درصد با تزریق روزانه یه نوبت وریدی، چقدر منجر به افزایش قند خون و خروج آن از مدار کنترل می شود؟
با وجود پیش آگهی نیاز بیمار به کنترل قند خون و آوردر تزریق انسولین، آیا نباید از سیپرو فلوکساسین تزریق محلول در سرم نمکی استفاده شود؟!

صدیقه
صدیقه
10 ماه قبل

صدیقه با سلام خدمت شما عزیز،،خوردن قرص
سیپروفلوکساسین بین غذااشکالی دارد با تشکر،،۷۶
سال دارم ،،سپاس

پاک مهر
پاک مهر
11 ماه قبل

داروی قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ باقرص ال دی تداخل ایجاد می‌کند یا هیچ تاثیری ندارد.

نسرین
نسرین
در پاسخ به  پاک مهر
8 ماه قبل

سلام من ۴۱ ساله هستم قرص سیمرو فلوکستین مصرف کردم با تجویز دکتر هر دوازده ساعت حالا پشت سرم خیلی درد میکنه ادامه بدم یا قطعش کنم برای عوارض قرص چکار کنم

بابک
بابک
در پاسخ به  نسرین
4 ماه قبل

سلام، آیا قرص سیپرو فلوکساسین در عفونت‌های سرما خوردگی تاثیر دارد ،باتشکر

ساحل
ساحل
1 سال قبل

سلام من از قرص سیپرو فلوکساسین ۲۵۰ استفاده میکنم والان احساس میکنم نفس کشیدنم سنگین شده باید چکار کنم

محمود
محمود
در پاسخ به  ساحل
1 ماه قبل

سلام باید عمیق تر نفس بکشی

سجاد
سجاد
1 سال قبل

خواهشاً میشه این ۲سوال من رو جواب بدین
با تشکر

سجاد
سجاد
1 سال قبل

سلام خسته نباشید ۵روز پیش برا عفونت ادرار دکتر برای من ۴امپول جنتامیسین و قرص سیپروفلوکساسین و قرص تکرر ادرار که اسمش یادم نیست تجویز کرد که روز سوم چهارم بدکمر درد و کلیه دردی گرفتم که نمی‌تونستم بلند بشم لطفا اگر میشه راهنماییم کنید چرا اینطور شدم

فرهادم ا ز لرستان
فرهادم ا ز لرستان
در پاسخ به  سجاد
2 ماه قبل

لطف کنید جواب بدید دکتر

حنا
حنا
1 سال قبل

بیماری گوس

محمدحسین براتی
محمدحسین براتی
1 سال قبل

سلام پسرم ۹سالشهبرای سرماخوردگی وگوش دردبردمش دکتربراش قرصسیپروفلوکساسین۵۰۰تجویزکردن الان این دارو روبهش بدم یانه

محمدحسین براتی
محمدحسین براتی
1 سال قبل

سلام.پسرم ۹سالشه سرماخوردگی شدیدشده وبدنش عفونت کرده وگوششم خیلی دردمیکنه.آقای دکترقرص سیپروفلوکساسین۵۰۰تجویزکردن الان که اسم دارورو ازاینترنت سرچ کردم فهمیدم برای کودکان نیست بهش دارو روبدم یانه

مَن
مَن
1 سال قبل

سلام من اشتباهی به فاصله ده دقیقه دو قرص سیپرو..۵۰۰ خوردم مشکلی نداره؟؟؟

حجت الله مهرابی
حجت الله مهرابی
در پاسخ به  مَن
11 ماه قبل

ایا درزمان افطاروسحرمیشود ازدارو استفاده کرد

جلال
جلال
1 سال قبل

سلام، من دو شب نمیتونم بخوابم همین ویروس جدید که حالات سرماخوردگی و ا میکرون رو داره و الان همه مبتلا شدن دارم، دکتر سیپروفلوک۵۰۰ داده با دیکلو فناک اصلا بهتر نشدم روز چهارم شده، چکار کنم دکتر، ریزش شدید آب بینی، و چشم و التهاب مفاصل دارم

رز سیاه
رز سیاه
1 سال قبل

سلام
بیست عدد قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ مصرف کردم و در دوران مصرف شیردهی به نوزادمو قطع کردم لطفا راهنمایی کنید تاچندروز بعد از اتمام مصرف قرص به نوزاد شیر ندم

موسوی
موسوی
1 سال قبل

آیا قرص سیپروفلوکساسین با داروی جی سی لاغری (داروی گیاهی) تداخل دارد و یا مضر است ؟

دکتر فرید سنگین آبادی
دکتر فرید سنگین آبادی
پزشک متخصص
در پاسخ به  موسوی
1 سال قبل

سلام. مشخص‌نیست‌ممکنه تداخل داشته باشه ولی فعلا گزارشی از این مورد تداخل نشده.

ژيلا
ژيلا
1 سال قبل

دکتر ٢۵٠نوشته ایا میشه قرص سیپرو فلوکساسین ۵٠٠رو نصف کرد یعنی نصف صبح نصف شب

محمود
محمود
در پاسخ به  ژيلا
1 ماه قبل

سلام بله ولی بهتره این کارو نکنی

فیاضی
فیاضی
1 سال قبل

قرص سیپروفلوکساسین را که دکتر زنان نوشته بود استفاده کردم بدنم حساسیت نشان داد قرمز شدم بدنم به خارش افتاد پاها ودستام ورم کرد

ابوالفضل شیردل
ابوالفضل شیردل
1 سال قبل

سلام قرص سیپروفلوکساسین۵۰۰ به خانوم داده‌اند وقتی مصرف می‌کنه حالت تهوع می‌گیرد آیا باید مصرف نکند یادوزش بیاریم پایین اگه همین قرص نصف ش کنیم میشه

دکتر فرید سنگین آبادی
دکتر فرید سنگین آبادی
پزشک متخصص
در پاسخ به  ابوالفضل شیردل
1 سال قبل

سلام. باید از جایگزین ها استفاده کنه بستگی به مشکلش داره

قاسمی
قاسمی
1 سال قبل

سلام ایا سیپروفلوکساسین بر اشته تاثیر دارد

دکتر طیبه سادات متقی
دکتر طیبه سادات متقی
پزشک متخصص
در پاسخ به  قاسمی
1 سال قبل

سلام. خیر تاثیر ندارد.

حسن رضایی
حسن رضایی
1 سال قبل

سلام برادرم از تریاک استفاده میکنه که باعث التهاب روده شده درد مفاصل روی پاهاش کبودی ایجاد شده که با خوردن سیپرو کم میشه اما تا حالا کامل درمان نشده بعد از مصرف دارو دوماه بعد دوباره دار درد مفصلی میشه پیشنهاد شما چیه

فاطمه مؤذنی
فاطمه مؤذنی
1 سال قبل

با عرض سلام اگر در طول درمان عفونت اداری در یک وعده به اشتباه دو عدد سیپروفلوکساسین ۵۰۰ به فاصله ده دقیقه به بیمار داده شود چه عارضه ای ممکن است پیش بیاید؟ ایا وعده های بعدی عادی مصرف شود یا دوز بعد حذف شود؟

پشتیبانی پذیرش24
پشتیبانی پذیرش24
در پاسخ به  فاطمه مؤذنی
1 سال قبل

سلام دوست عزیز
با تشکر از ثبت مشکل شما
کامنت شما توسط پزشک متخصص دیده شد اما نیاز به شنیدن شرح بهتر و بیشتری از بیماری شما دارد.
لطفا از طریق این لینک با پزشک آنلاین داروسازی گفت و گو کنید .
مشاوره آنلاین با پزشک داروسازی

مرجان
مرجان
1 سال قبل

سلام خسته نباشید
من بعد از ۴روز که قرص سیپروفلوکساسین را ۱۲ساعت یکبار میخوردم امروز اشتباهی ۶ساعت زود خوردم !( با قرص سفالکسین که ۶ساعت یکبار میخورم) آیا ۶ساعت بعد قرص سیپروفلوکساسین را در زمان خودش مجددا بخورم یا صبر کنم تا ۱۸ ساعت بعد ( زمان دوز بعدی ) یا ساعت خوردنش را تغییر بدم

پشتیبانی پذیرش24
پشتیبانی پذیرش24
در پاسخ به  مرجان
1 سال قبل

سلام دوست عزیز
با تشکر از ثبت مشکل شما
کامنت شما توسط پزشک متخصص دیده شد اما نیاز به شنیدن شرح بهتر و بیشتری از بیماری شما دارد.
لطفا از طریق این لینک با پزشک آنلاین داروسازی گفت و گو کنید .
مشاوره آنلاین با پزشک داروسازی

دکمه بازگشت به بالا